reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziekuje kochana,nasz glowa od zadan specjalnych ,Kate,tez mi to podpowiedziala,wlasnie upuscilam troche krwiiiiii;-) musze miec czarno na bialym.bo moze macie racje,jeden sie odmeldowal,drugi kropek zostal.

Anne i dobrze zrobiłaś. O której wyniki? Trzymam mocno kciuki za kropka. Przecież ta tęcza to znak... Musi być dobrze.

reklama
Oglądałam teraz powtórkę Gessler , akurat robili same mięsa, myślałam że zwymiotuję od samego patrzenia...
Chodziła za mną zalewajka, wczoraj nagotowałam i boczek, kielbaska w niej juz jest ok. Ale na drugie miałam schab i ledwo mogłam na niego patrzeć. Zastanawiam się jak ja mogłam tak kochać mięso;)

Ann zaciskam kciuki;*

Oglądałam teraz powtórkę Gessler , akurat robili same mięsa, myślałam że zwymiotuję od samego patrzenia...
Chodziła za mną zalewajka, wczoraj nagotowałam i boczek, kielbaska w niej juz jest ok. Ale na drugie miałam schab i ledwo mogłam na niego patrzeć. Zastanawiam się jak ja mogłam tak kochać mięso;)

Ann zaciskam kciuki;*
Ja tez:) ale przez ten chłodnik narobiła mi się ochota na barszcz ;)

kciuków nie puszczamy :) i pozytywne fluidy wysyłamy :)

MAJ

10: martka83 - wizyta u gin prowadzącego ciaze

11: anika - wizyta u gin prowadzącej ciaze
11: ewelin86 – wizyta serduszkowa
11: ewunka - podgląd w trakcie stymulacji
12: Ewa651 - usg polowkowe
12: natalia89 - punkcja
12: Po40 - III betowanie
13: westaice - III betowanie
13: Ewunka - punkcja
16: olusja1987 - usg prenatalne w I trymestrze
16: rybka - wizyta kontrolna przed kolejnym crio
16: butterfly - betowanie
17: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
17: Moniusia – wizyta przed stymulacją
18: gosia321 - usg w czasie stymulacji
19: aniolkowa.mama - wizyta u poloznej
19: madzionga - wizyta u gin prowadzącego ciaze
21: MartiniM - wizyta u gin prowadzącej ciaze
21: Madzionga – usg połówkowe
23: Falka203 - wizyta pęcherzykowa
23: Agatek28 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
24: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciążę
31: szila - badanie prenatalne w I trymestrze

CZERWIEC
1: anika - usg polowkowe
1: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciaze
6: olusja 1987 - wizyta u gin prowadzącego ciąże

Moniusia a u ciebie jak z decyzją? Rozmawiałaś z M?

Zlał mnie :p On podchodzi do tego też bardzo, że to tylko formalność... w sensie, a zróbmy, wiadomo, że nic z tego, ale wykorzystajmy szansę.
Wczoraj mieliśmy zamieszanie na budowie i nerwy, więc w sumie nie było jak konkretnie, ale trochę się nastawiłam jednak na skorzystanie z tej szansy... może coś wyjdzie przy okazji ;/
A dziś rocznica naszego ślubu. Jakby udało się ivf za 1 razem to bym być może miała na dzisiaj termin... szmutno mi :(

reklama
Dziekuje kochana,nasz glowa od zadan specjalnych ,Kate,tez mi to podpowiedziala,wlasnie upuscilam troche krwiiiiii;-) musze miec czarno na bialym.bo moze macie racje,jeden sie odmeldowal,drugi kropek zostal.
Wczoraj w poczekalni dziewczyna płakała bo krwawila i beta spadła a usg pokazało 1 zarodek a 2 nie dał rady .
Czas czas i spokój i wiara może Cię uratować

Do góry