reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

ja gonapeptyl zaczęłam brać, jeszcze jak przyjmowałam antki. w zasadzie nie dostałąm @, bo cały czas byłam na gonapeptylu. to normalne, ze go nie ma albo wsytepuje w postacie plamienia

O to dokladnie jak ja tez jeszcze bralam koncowke antykow jak zaczelam gonapeptyl czyli wychodzi na to ze u kazdej z nas moze byc inaczej i jak nie dostane to tez nic sie nie dzieje uff :)

reklama
To się ciesz ! :) a nie tu smuty.
Ew przeciez dobrze o tym wiesz, że nie każdy musi mieć. Każdy organizm jest inny. Każda ciaza jest inna.
Zobacz. Większość z Was narzeka na piersi. Moje czasami pobolewa a do tego są miękkie. I co z tego ? Podobnie było z dyskusja o szyjce :) każda gdzie indziej i inna miała. A Ann swoją szyjkę tak w samopas puściła, że nawet nie wie gdzie ona :p

A jak jyz tak gadamy. Jak u Was ze sluzem?
Westi aż się popłakałam jak przeczytałam o szyjce Ann :D
Wiem, że każda ciąża jest inna :) Ale jakos tak doszukuje sie tych objawów :p

Dziewczyny, w którym tc miałyście mdłości i czy w ogóle miałyście. Bo u mnie cisza :(
Nawet sie o to nie proś, tylko dziękuj Bogu ze cie omijają :)
Mi od rana do wieczora jest niedb, w gardle czuje kwas, nic nie jest w stanie go zabić. Jedzenie nie smakuje, a wyczytałam ze w 7 tyg kobieta staje sie wrazliwa na smaki i zapachy, jak jeszcze bardziej mnie dopadnie to nie wiem co to będzie

Westi aż się popłakałam jak przeczytałam o szyjce Ann :D
Wiem, że każda ciąża jest inna :) Ale jakos tak doszukuje sie tych objawów :p
:D
To się nie doszukuj. Objaw miałaś na becie i usg. A w środę następny :*
Moje doszukiwanie się czegokolwiek skończyło się wczoraj na płaczu, wynalezieniu sobie ( dzięki za dobro internetu) ciąży pozamacicznej, biochemicznej, pustego jaja i kilku innych rzeczy. :) a co najlepsze to pewnie wszystko naraz mi się przytrafi :D

O to dokladnie jak ja tez jeszcze bralam koncowke antykow jak zaczelam gonapeptyl czyli wychodzi na to ze u kazdej z nas moze byc inaczej i jak nie dostane to tez nic sie nie dzieje uff :)
Tu dzieją się rzeczy tak dziwne że. ....
Ja na tej stymulacji czuje się wspaniale skutki uboczne? Czuję się lepiej niż przed stymulacjia. .....
Lekarka dziwnie na mnie patrzy jak jej mowie że czuje się świetnie i chyba będę to brać na stałe :laugh2:

Dziewczyny, w którym tc miałyście mdłości i czy w ogóle miałyście. Bo u mnie cisza :(

Ja wogole nie mialam. Nic a nic. Czazami zrobilo mi sie niedobrze, ale dlatego, ze bylam glodna.
Teraz w szpitalu zwymiotowalam, ale tylko dlatego, ze na pusty zoladek wzielam nospe i chwile potem wypilam jogurt...

W pierwszej ciazy to kilka razy mi sie zdarzylo zwymiotowac, ale zaczelo sie jakos ok 8-9 tc.

Ogolnie to sie ciesz, ze nie rzygasz, malo przyjemne wrazenia :p

:D
To się nie doszukuj. Objaw miałaś na becie i usg. A w środę następny :*
Moje doszukiwanie się czegokolwiek skończyło się wczoraj na płaczu, wynalezieniu sobie ( dzięki za dobro internetu) ciąży pozamacicznej, biochemicznej, pustego jaja i kilku innych rzeczy. :) a co najlepsze to pewnie wszystko naraz mi się przytrafi :D
Skąd ja to znam :) Widzę,że czytałaś to samo co ja przed pierwszą wizytą :) Też przeszukiwałam internet aż do wizyty. Nie powiem teraz też przeszukuję i coraz bardziej mnie wkurza to u siebie, że nie potrafię odpuścić.
Jeszcze przez wczorajsze lekkie plamienie dzis pół dnia szukałam co to oznacza. Dla nas powinny takie strony byc zakazane :p

Ja wogole nie mialam. Nic a nic. Czazami zrobilo mi sie niedobrze, ale dlatego, ze bylam glodna.
Teraz w szpitalu zwymiotowalam, ale tylko dlatego, ze na pusty zoladek wzielam nospe i chwile potem wypilam jogurt...

W pierwszej ciazy to kilka razy mi sie zdarzylo zwymiotowac, ale zaczelo sie jakos ok 8-9 tc.

Ogolnie to sie ciesz, ze nie rzygasz, malo przyjemne wrazenia :p
Agatek, ale chociaż raz bym chciała :D
A tak na poważnie to miałam w sumie 3 razy odruch wymiotny. Tak bez przyczyny.

reklama
No widzisz :) zadrecze się kiedyś. :)
Ale już nie szukam. Próbuje się powstrzymać i spokojnie wytrwać do piątku.
Nie wiem tylko czy dobrze robie wracając do pracy.

Do góry