reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Progeffik to progesteron??

Ten lek na B...u mnie nie wystepuje ale jesli dobrze skumalam,dziala przeciwzapalnie,grzybicznie i jest w postaci masci i czopkow.
Tak ten na B to jakiś taki na jakieś bakterie i inne cuda tak jak mówisz w razie co
A Progeffik 200 to progesteron czopek . Od dnia punkcji po 8 h do odwolania

Mysle za powinnaś byc dobrej myśli. Tak jak piszą dziewczyny zrób we wtorek betę i jesli będzie przyrost to możesz szampana otwierać. Ale takiego bezalkoholowego bo w ciąży jesteś. Gratulacje i zostań z nami i nie ma co się wstydzić. Kazda kobieta ma prawo chcieć byc matka i nie ważne za jesteś po 40. Nie każdemu się tak życie uklada ze w wieku dwudziestuparu lat w ciążę zachodzi (stara się)
No właśnie tak mi się życie ułożyło, że nie mógł by to wiek 20 paru lat. Ale cieszę się dziś i myślę, że te dziewczyny, które są na forum i są w trakcie starań będą miały swój dzień skoro ja go mam - a przez lstatnie pół roku przeszłam wiele :( i in vitro było ryzykiem.

Hehe jakbym byla na swoich wizytah jak nie dopytam to nic nie wiem :) masakra czy ci lekarze mysla ze skoro zdecydowalismy sie na in vitro to wszystko juz na ten temat wiemy znamy na pamiec wszystkie leki i wiemy jak je brac :)
Moja sama z siebie też nie za dużo mówi ale ze spokojem odpowiada na moje wszystkie pytania a jak robi mi usg to jestem na bieżąco bo ona mi tam grzebie i wszystko mówi na głos i 2 siedzi i pisze te wszystkie wyniki na komputerze .
A jak mi robią kolorowe usg to ona ma swój monitor a ja wielki telewizor na wprost na ścianie . Mam nadzieje ze juz niedługo pokaże mi tam dzidziusia albo dwa .

Gosia przeciez ty jesteś w trakcie stymulacji to @ juz teraz nie przyjdzie. Po gonaprptylu zaczniesz gonal czy cos w tym stylu i jeszcze inne jakies zastrzyki i potem punkcja,transfer i jak wszystko pójdzie dobrze to przez najbliższe 9 miesięcy możesz zapomnieć o @:D

No to dobrze wiedziec bo dzwonilabym za 2 dni do lekarza ktory zreszta mi powiedzial zebym zadzwonila jakbym w najblizszych dniach nie dostala @
To ja juz nie kumam czaczy :)

reklama
Dziewczyny, w którym tc miałyście mdłości i czy w ogóle miałyście. Bo u mnie cisza :(
To się ciesz ! :) a nie tu smuty.
Ew przeciez dobrze o tym wiesz, że nie każdy musi mieć. Każdy organizm jest inny. Każda ciaza jest inna.
Zobacz. Większość z Was narzeka na piersi. Moje czasami pobolewa a do tego są miękkie. I co z tego ? Podobnie było z dyskusja o szyjce :) każda gdzie indziej i inna miała. A Ann swoją szyjkę tak w samopas puściła, że nawet nie wie gdzie ona :p

A jak jyz tak gadamy. Jak u Was ze sluzem?

Do góry