reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Tak ten na B to jakiś taki na jakieś bakterie i inne cuda tak jak mówisz w razie coProgeffik to progesteron??
Ten lek na B...u mnie nie wystepuje ale jesli dobrze skumalam,dziala przeciwzapalnie,grzybicznie i jest w postaci masci i czopkow.
A Progeffik 200 to progesteron czopek . Od dnia punkcji po 8 h do odwolania
anika11
Za słodyczami nigdy nie przepadalam. Ale od stymulacji to nic z tych rzeczy nie.ruszam. o.!
jakbym o sobie czytała! zawsze ze słodkiego to słone wybierałam
i się teraz załączyło! dziewczynka jak nic! stawiam jednak czynny opor
anika11
Dziewczyny, w którym tc miałyście mdłości i czy w ogóle miałyście. Bo u mnie cisza
tak 7-8 i do konca I trymestru, choć nie były one jakieś spektakularne. raczej do opanowania
No właśnie tak mi się życie ułożyło, że nie mógł by to wiek 20 paru lat. Ale cieszę się dziś i myślę, że te dziewczyny, które są na forum i są w trakcie starań będą miały swój dzień skoro ja go mam - a przez lstatnie pół roku przeszłam wiele i in vitro było ryzykiem.Mysle za powinnaś byc dobrej myśli. Tak jak piszą dziewczyny zrób we wtorek betę i jesli będzie przyrost to możesz szampana otwierać. Ale takiego bezalkoholowego bo w ciąży jesteś. Gratulacje i zostań z nami i nie ma co się wstydzić. Kazda kobieta ma prawo chcieć byc matka i nie ważne za jesteś po 40. Nie każdemu się tak życie uklada ze w wieku dwudziestuparu lat w ciążę zachodzi (stara się)
Ewunka
Moja sama z siebie też nie za dużo mówi ale ze spokojem odpowiada na moje wszystkie pytania a jak robi mi usg to jestem na bieżąco bo ona mi tam grzebie i wszystko mówi na głos i 2 siedzi i pisze te wszystkie wyniki na komputerze .Hehe jakbym byla na swoich wizytah jak nie dopytam to nic nie wiem masakra czy ci lekarze mysla ze skoro zdecydowalismy sie na in vitro to wszystko juz na ten temat wiemy znamy na pamiec wszystkie leki i wiemy jak je brac
A jak mi robią kolorowe usg to ona ma swój monitor a ja wielki telewizor na wprost na ścianie . Mam nadzieje ze juz niedługo pokaże mi tam dzidziusia albo dwa .
gosia321
Gosia przeciez ty jesteś w trakcie stymulacji to @ juz teraz nie przyjdzie. Po gonaprptylu zaczniesz gonal czy cos w tym stylu i jeszcze inne jakies zastrzyki i potem punkcja,transfer i jak wszystko pójdzie dobrze to przez najbliższe 9 miesięcy możesz zapomnieć o @
No to dobrze wiedziec bo dzwonilabym za 2 dni do lekarza ktory zreszta mi powiedzial zebym zadzwonila jakbym w najblizszych dniach nie dostala @
To ja juz nie kumam czaczy
Ewunka
Ciesz się ze nie masz jest mnóstwo ciąż bez tego paskudnego skutku ubocznego .Ja miałam mdłości przez ostatni rok 15 dni w miesiącu i mam nadzieje ze w ciąży mnie ominą chociaż jak nie. .... to jestem przyzwyczajonaDziewczyny, w którym tc miałyście mdłości i czy w ogóle miałyście. Bo u mnie cisza
reklama
To się ciesz ! a nie tu smuty.Dziewczyny, w którym tc miałyście mdłości i czy w ogóle miałyście. Bo u mnie cisza
Ew przeciez dobrze o tym wiesz, że nie każdy musi mieć. Każdy organizm jest inny. Każda ciaza jest inna.
Zobacz. Większość z Was narzeka na piersi. Moje czasami pobolewa a do tego są miękkie. I co z tego ? Podobnie było z dyskusja o szyjce każda gdzie indziej i inna miała. A Ann swoją szyjkę tak w samopas puściła, że nawet nie wie gdzie ona
A jak jyz tak gadamy. Jak u Was ze sluzem?
Podziel się: