reklama
butterfly1331
Moderator
Dziewczyny, pytanie. Trochę dzisiaj pojeździłam autem,potem pochodziłam i teraz boli mnie prawy jajnik. Myślicie, że to może być jeszcze po punkcji? Poza tym czuję się dobrze., zresztą ten ból też jest do zniesienia.
Mogę wziąć przy tych wszystkich lekach jeszcze nospę?
annemarie
Fanka BB :)
jajniki potrzebuja pare tyg.zeby dojsc po punkcji do siebie,wiec jak najbardziej moze tak byc,wez sobie cos przeciwbolowego,do transferu masz jeszcze czas.Dziewczyny, pytanie. Trochę dzisiaj pojeździłam autem,potem pochodziłam i teraz boli mnie prawy jajnik. Myślicie, że to może być jeszcze po punkcji? Poza tym czuję się dobrze., zresztą ten ból też jest do zniesienia.
butterfly1331
Moderator
Nie zaszkodzi w transferze?jajniki potrzebuja pare tyg.zeby dojsc po punkcji do siebie,wiec jak najbardziej moze tak byc,wez sobie cos przeciwbolowego,do transferu masz jeszcze czas.
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Agatek dobrze, że trafiłaś do szpitala, bo przy krwiaku trzeba leżeć plackiem a w domu nie ma szans na takie leżenie. Jesteś juz przy końcówce I trymestru, wiec krwiak nie powinien zagrażać dziecku, bo jest juz na tyle duże. Trzymaj sie i sie nie denerwuj bedzie dobrze!!
Ann juz sie nie mogę doczekać twojego oczekiwania na betę. Cos czuje że zrobisz ;-)
Ann juz sie nie mogę doczekać twojego oczekiwania na betę. Cos czuje że zrobisz ;-)
Dla mnie obrót z boku na bok w nocy to katorga, pomijam fakt, ze od jakichś trzech tygodni sypiam w staniku bo inaczej nie dałabym rady.No to dobrze, że to przeziębienie ustąpiło.
A u mnie dobrze Na razie tylko piersi bolą i nie mam jak spać w nocy Dziś miałam rano lekkie mdłości, ale szybko przeszło. A tak to w sumie na razie dobrze. Teraz czekanie na wizytę i oby serduszko biło
Ja za to czuję się codziennie jak na kacu, ten rodzaj mdłości i braku smaku, coś bym zjadła ale nie wiem co, a jak już zjem to jeszcze gorzej. Najczęściej kończy się na jabłkach
najki
U mnie dzisiaj 6 dzień po punkcji i dopiero dziś czuje się lepiej i nie biorę przeciwbólowych. Apap mi zupełnie nie pomagał, na Nospę nie wpadłam...Ibuprom zadziałał najlepiej.Dziewczyny, pytanie. Trochę dzisiaj pojeździłam autem,potem pochodziłam i teraz boli mnie prawy jajnik. Myślicie, że to może być jeszcze po punkcji? Poza tym czuję się dobrze., zresztą ten ból też jest do zniesienia.
Nie zaszkodzi, nie martw się
annemarie
transfer masz za jakies 18 godz? w takim czasie jest dopuszczalna co 6 godz.jedna.jak teraz wezmiesz do rana nie bedzie po niej ani widu ani slychuNie zaszkodzi w transferze?
ja bralam dzisiaj o 9 ibuprofem
reklama
annemarie
to sie nazywa zdrowe odzywianieDla mnie obrót z boku na bok w nocy to katorga, pomijam fakt, ze od jakichś trzech tygodni sypiam w staniku bo inaczej nie dałabym rady.
Ja za to czuję się codziennie jak na kacu, ten rodzaj mdłości i braku smaku, coś bym zjadła ale nie wiem co, a jak już zjem to jeszcze gorzej. Najczęściej kończy się na jabłkach
Podziel się: