reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zgodzę się z Tobą ze naturalnie tak to właśnie wygląda ale na dopingu uważam ze to nie ma znaczenia bo dojrzewanie jest tym wypadku sztuczne .
I wydaje mi się ze skoro producent leku pisze by zacząć następna stymulacjie od następnego cyklu to chyba wie jak działa ten lek . U mnie z powodu endometriozy z góry jest zakładane ze nie odpowiem dobrze na leki i ze dobrych komórek będzie ledwo co albo wcale ale to z powodu choroby .

Ewunka ,ja tez nie embriolog ;)

naturalnie masz jedna komorke ,a nie 10 to jest tak roznica.Pozyjemy zobaczymy,oby Ci Bozia w blizniakach wynagrodzila:)

Megi, no może spróbujemy...
Tak... mnie tez testy nie oszukiwały i zawsze sobie mówię, że jak nie wychodzi to nic nie ma, a jak ma wyjść to wyjdzie wcześnie. Ale też zawsze mam nadzieję, że się myli. Mimo wszystko 3mam kciuki. Jak nie za teraz to też za przyszłość...:*

ALE POMÓŻCIE. JEŚLI MIAŁAM 3 PODEJŚCIA REFUNDOWANE LEKI. TO TERAZ ZA 4 JUŻ SIĘ NIE ŁAPIE CO NIE?

Ewunka ,ja tez nie embriolog ;)

naturalnie masz jedna komorke ,a nie 10 to jest tak roznica.Pozyjemy zobaczymy,oby Ci Bozia w blizniakach wynagrodzila:)
Mnie chodzi tylko o to ze tu ta technikę stosują na wszystkich zazwyczaj na tych co odpowiedzą za dobrze za szybko kończą stymulację by uniknąć hipetki i w nowym cyklu zaczynają od nowa .
Wiec ta teoria według mnie ze musi być 3 miesiące przerwy jest w razie co.
A Dziękuję mam nadzieje ze wynagrodzi

reklama
Do góry