reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Uwaga, uwaga!! Trwa sezon pozytywnych bet  

KWIECIEŃ

22: Piska23 - betowanie
22: onadlaniego - usg prenatalne w I trymestrze
22: Mgs82 - betowanie
22: malutkikaczorek - podgląd w czasie stymulacji
22: yplocka1 - punkcja

23: agatek - wizyta u gin prowadzącego ciaze
23: Strawbelka - betowanie
25: monika1134 - wstępny transfer
25: Ewunka - usg kontrolne przed stymulacja
25: Truskawka89 - betowanie
25: butterfly1331 - podgląd w czasie stymulacji
25: rybka14 - betowanie
26: Nova-2016 - betowanie
26: westaice - criotransfer
26: Falka302 - criotransfer
27: Hess - usg polowkowe
27: Megi - betowanie
27: ewelina86 - wizyta pecherzykowa
27: malutkikaczorek - punkcja
28: martka83 - wizyta pecherzykowa 
28: madzionga - wizyta u gin prowadzącej
29: annemarie - usg i badanie endo
29: Natalia89 - podgląd w czasie stymulacji
29: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciaze

MAJ
Annemarie - transfer  
4: olusja1987 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: szila09 - wizyta u gin prowadzącego ciaze
4: kasia_basia - wizyta serduszkowa
5: onadlaniego - wizyta u gin prowadzacego ciążę
5: koralik83 - wizyta w klinice i dalszy plan dzialania
5: pisanka89 - wizyta pecherzykowo-serduszkowa
6: westaice - betowanie
6: Falka302 - betowanie
11: anika - wizyta u gin prowadzącej ciaze
12: Ewa651 - usg polowkowe
16: olusja1987 - usg genetyczne w I trymestrze
19: aniolkowa.mama - wizyta u poloznej
21: MartiniM - wizyta u gin prowadzącej ciaze

CZERWIEC
1: anika - usg polowkowe

Kogo i na kiedy dopisać?
Czy aby kogoś nie pozarlo? 

reklama
Hej laski

Strawbelko gratulacje :-) :-) :-) rosnijcie zdrowo :-)

Westi to jest Twoj cykl, zobaczysz, ze sie uda i zaraz bedzieny swietowac Twoje II kreseczki :-*

Iga jak Twoj maluszek???

Rybko mysl pozytywnie!!! :-)

Martka ja bym poczekala na wizyte serduszkowa. Nie daj Boze, moze nie byc akcji serca i potem wszystkim tlumaczyc, ze jednak nie... ja wiem, ze u Ciebie bedzie wszystko super :-) ale przezorny zawsze ubezpieczony. My po 2 kreskach powiedzielismy tylko rodzicom. Bo usg tylko dla jednego brata, po kolejnym usg - przyjaciolom. Teraz mam 11 tydz a znajomi co niektorzy nie wiedza. Wszystko w swoim czasie.

Ja dzis wzielam tyle jedzenia do pracy... ze moj maz sie ze mnie smial ze w taka torbe z kolkami mogl mi to wszystko zapakowac. I ze dobrze, ze bramek nie ma przy wejsciu do urzedu bo pol godziny bym sie rozpakowywala i pakowala. A wzielam jablko, gruszke, jogurt, platki, mleko, kanapke i goracy kubek :-) :-) :-)

Dzieki Westi.
Dziewczyny na watku obok ostro sie za mnie codziennie modlily.
Chyba to te modlitwy. To cud.
Ja wczoraj juz umowilam wizyte do immunologa, bylam pewna ze nic z tego nie bedzie.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak to z wątku obok a ja ?
Pięknie oto dowód ze niskie ahm daje problem z ilością ale nie jakością .
Dbajcie o siebie .

Jeszcze w nawiazaniu do mowienie o ciazy po testach. Moja bratowa tak sie chwalila naokolo, powiedziala wszystkim, znajomym, blizszej i dalszej rodzinie. Potem poszła na usg, a tam zarodka nie ma, puste jajo... I rodzina sie pyta mojej mamy i jak synowa sie czuje, no i trzeba bylo tlumaczyc ze poronila... nawet mnie sie znajomi pytali jak ona sie czuje i teraz wez kazdemu tlumacz. No porazka. Dla mnie to bylo tak mega niedojrzale, irytujace... uwazam ze glupota ludzka nie zna granic...

Jeszcze w nawiazaniu do mowienie o ciazy po testach. Moja bratowa tak sie chwalila naokolo, powiedziala wszystkim, znajomym, blizszej i dalszej rodzinie. Potem poszła na usg, a tam zarodka nie ma, puste jajo... I rodzina sie pyta mojej mamy i jak synowa sie czuje, no i trzeba bylo tlumaczyc ze poronila... nawet mnie sie znajomi pytali jak ona sie czuje i teraz wez kazdemu tlumacz. No porazka. Dla mnie to bylo tak mega niedojrzale, irytujace... uwazam ze glupota ludzka nie zna granic...
Ano wlasnie.... Ja dopiero przedwczoraj poinformowalam cala rodzine :) czyli po drugiej wizycie kiedy widzialam naszego zdrowego brzdaca :) a kazdy co tak dlugo milczalam... wiec powiedzialam krotko ze gdyby cos bylo nie tak to Wasze pytania tylko by mnie dobijaly... :)

Ja nikomu nie powiem dokad nie bedzie widac brzuszka, a jak bedzie widac to bede sciemniac ze przytylam po sterydach. Boje sie zapeszyc.
Forum oczywiscie wie, ale to inna sprawa, bo wiecie co znacza forumowe kolezanki i ich wsparcie;)

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej laski

Strawbelko gratulacje :-) :-) :-) rosnijcie zdrowo :-)

Westi to jest Twoj cykl, zobaczysz, ze sie uda i zaraz bedzieny swietowac Twoje II kreseczki :-*

Iga jak Twoj maluszek???

Rybko mysl pozytywnie!!! :-)

Martka ja bym poczekala na wizyte serduszkowa. Nie daj Boze, moze nie byc akcji serca i potem wszystkim tlumaczyc, ze jednak nie... ja wiem, ze u Ciebie bedzie wszystko super :-) ale przezorny zawsze ubezpieczony. My po 2 kreskach powiedzielismy tylko rodzicom. Bo usg tylko dla jednego brata, po kolejnym usg - przyjaciolom. Teraz mam 11 tydz a znajomi co niektorzy nie wiedza. Wszystko w swoim czasie.

Ja dzis wzielam tyle jedzenia do pracy... ze moj maz sie ze mnie smial ze w taka torbe z kolkami mogl mi to wszystko zapakowac. I ze dobrze, ze bramek nie ma przy wejsciu do urzedu bo pol godziny bym sie rozpakowywala i pakowala. A wzielam jablko, gruszke, jogurt, platki, mleko, kanapke i goracy kubek :-) :-) :-)

Właśnie jeszcze nad tym myślę, czy powiem, pewnie wyjdzie w praniu. Sytuacja jest taka, ze zawsze już przy zamawianiu napojów, jak tylko zamawiam sok, od razu widzę intensywnie wpatrujące się we mnie dziewczyny i jedna zawsze się wyłamuje z pytaniem czy jestem w ciąży :).
Póki co wiedzą moi rodzice, 2 najbliższe przyjaciółki i 2 koleżanki w pracy. Dopiero jak będę miała potwierdzenie usg powiem reszcie w pracy i teściom chcemy zdjęcie pokazać.

Powiem ci, że ja standardowo zabieram do pracy reklamówkę jedzenia, wszyscy uważają ze to mój znak rozpoznawczy :) dzisiaj np mam zupę pomidorową w pojemniczku, kaszka, pomidor, ogórek, biała rzepa, dwie bułki z szynką, kiwi, jabłko, banan, mleko :) koleżanka ma urodziny więc mam już babeczkę i serniczek :)
Jak w ciąży zacznę jeść jeszcze więcej , to już nie wiem jak to będzie :)

Do góry