reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja wyniki po 17 powinnam mieć :)
jak wygląda wogóle zakup in vitra?
Idziesz i masz np pierwsza wizytę +badania +leki. I za to płacisz. Masz ustalona kolejną wizytę+ usg + leki jeżeli potrzeba i płacisz znowu. Potem masz punkcję po punkcji ja płacilam już za punkcję i za transfer oraz metody jakie wybrałam. Nie płacisz całej sumy na raz. Tzn napewno jest taka mozliwosc ale.to zależy od leków itd. Ja część leków mogłam kupić w klinice cześć w aptece przy klinice. Tez nie wiedzialam jak to się odbywa :)

Zawsze przed wyjściem z domu sprawdzam czy mam wszystko, teraz wylecialam jak głupia to mam.
Wczoraj wieczorem zaczął mnie bolec lewy jajnik, dzis znowu to samo. To taki tępy, jednostajny ból ktory promieniuje aż do nogi. Chociaz moze to bardziej ucisk, nie ból. Cholera wie

Ostatnia edycja:
Westi fajny ten Rewal, a gdzie sie zatrzymujecie? Mozesz polecic jakis hotel/pensjonat?
Ta miejscowosc raczej jest spokojna? Bedzie co robic z dzieckiem?

Dziewczyny nie przejmujcie się aż tak lekkimi plamieniami. Moje dość duże plamienie właśnie bryka po brzuchu. Czasami pękają jakieś naczynka bo wszystko się zmienia i stąd występuje plamienie.

Zgadzam się z Nikaaa, ja w ciązy tez raz miałam plamienie po zbyt gorącej kąpieli w wannie, jechałam jak głupia do szpitala ( to był 16 tc), a wtedy już nic tam sie nie działo i lekarz pewnie pomyslał ze jakas jakas histeryczka ze mnie.

Hej dziewczyny jestem 2 dni po transferze i mam podwyzszona temperaturę 37.5 ogólnie czuje się dobrze nic mnie nie boli tylko trochę nogi jakby na przeziębienie... dzwoniłam do lekarza ale nikt nie odbiera.

reklama
Do góry