weż na krechę !Dziewczyny co za kretynka ze mnie!!! Wystalam się juz 20 min w kolejce bo ludzi milion i zdałam sobie sprawę ze... Zapomnialam portfela! Musze jechac do domu, no kretynka, jestem na siebie wsciekla
reklama
annemarie
Fanka BB :)
jak wygląda wogóle zakup in vitra?
nie za bardzo rozumiem ...masz na mysli procedure cala?
pisanka89
Ja wyniki po 17 powinnam mieć![]()
Idziesz i masz np pierwsza wizytę +badania +leki. I za to płacisz. Masz ustalona kolejną wizytę+ usg + leki jeżeli potrzeba i płacisz znowu. Potem masz punkcję po punkcji ja płacilam już za punkcję i za transfer oraz metody jakie wybrałam. Nie płacisz całej sumy na raz. Tzn napewno jest taka mozliwosc ale.to zależy od leków itd. Ja część leków mogłam kupić w klinice cześć w aptece przy klinice. Tez nie wiedzialam jak to się odbywajak wygląda wogóle zakup in vitra?
Zawsze przed wyjściem z domu sprawdzam czy mam wszystko, teraz wylecialam jak głupia to mam.
Wczoraj wieczorem zaczął mnie bolec lewy jajnik, dzis znowu to samo. To taki tępy, jednostajny ból ktory promieniuje aż do nogi. Chociaz moze to bardziej ucisk, nie ból. Cholera wie
Wczoraj wieczorem zaczął mnie bolec lewy jajnik, dzis znowu to samo. To taki tępy, jednostajny ból ktory promieniuje aż do nogi. Chociaz moze to bardziej ucisk, nie ból. Cholera wie
Ostatnia edycja:
annemarie
Westi fajny ten Rewal, a gdzie sie zatrzymujecie? Mozesz polecic jakis hotel/pensjonat?
Ta miejscowosc raczej jest spokojna? Bedzie co robic z dzieckiem?
Rewal w sezonie tez oblegany,ale jest super
D
Deleted member 134305
Gość
Zgadzam się z Nikaaa, ja w ciązy tez raz miałam plamienie po zbyt gorącej kąpieli w wannie, jechałam jak głupia do szpitala ( to był 16 tc), a wtedy już nic tam sie nie działo i lekarz pewnie pomyslał ze jakas jakas histeryczka ze mnie.
reklama
Podziel się: