reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
ja ci moge Dzwirzyno polecic, domki w lesie 200m.do morza albo nad jeziorem.Pol zycia tam spedzilam. wejdz sobie na strone Dzwirzyno.pl .Miejscowosc jest dosyc oblegana,moze wolisz cos spokojnego?
Tak czy siak,cudne szerokie plaze,do Kolobrzegu piachem 5 km.moge ci tylko polecic.

W Dzwirzynie bylam juz dwa razy i tez mi sie podoba, ale w tym roku chcemy pojechac, gdzie nas jeszcze nie bylo. A ze ja mam wolne, to postanowiliśmy pojechac w czerwcu przed sezonem szkolnym, by tłumów uniknąć. No i wierzę, ze w 6m-cu bede sie czuc swietnie;)
Dzięki za wszytskie propozycje:)

MartiniM tez bym sie nie wybrała na wakację za granicą w ciązy, jednak duże ryzyko, poza tym faktycznie i tak nic za bardzo nie można robic, choc sama widziałam wielokrotnie na wakacjach wiele kobiet w ciazy opalajacych się i zawsze się smialiśmy z mezem ze dziecko pewnie ma w brzuchu jak w piekarniku ;p

Dziewczyny mam takie głupie pytanie troche, juro mam transfer a zastanawiam się czy mogę w przyszłym tygodniu isc do kosmetyczki na mikrodermabrazje? mam do wykorzystania 3 zabiegi gratis i troche mi szkoda zeby przepadło,a z drugiej strony nie wiem czy to nie bedzie miało jakiegoś tam wypływu na zarodek? Sama nie wiem czy isc czy nie..

Czytałam, ze nie można. Chodzi o rodzaj kosmetyków i ich wpływ na zarodek/dziecko

Hej dziewczyny
Natula przykro mi, ze sie nie udało, ale najważniejsze to miec jakis plan. A co do lekarza to mój tez taki jest, mało co mówi, wszystko się musze sama dowiadywać - najcześciej z tego forum lub gdzies z neta :/

Megi wiem, ze mam taka chorobę, to ja przeszłam w 1szej ciązy, urodziłam miesiąc wcześniej, po porodzie dzieciak do inkubatora a ja na oiom bo było bardzo zle, pewnie czeka mnie powtórka z rozrywki, ale jednak chęc posiadania dziecka jest ważniejsza

Westaice mam dokładnie tak samo jak Ty, muszę miec plan i kontrolę, zawsze jak ogladałam jakies programy o in vitro to wspołczułam tym parom i sie cieszyłam, ze mnie to nie spotka, a tu sytuacja zupełnie sie zmieniła

Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze bety!! :)
Truskawka, czy ja dobrze kojarzę, że Ty też leczysz się w Angeliusie? Do którego lekarza chodzisz?

reklama
13001119_981139788606309_1705214285455031829_n.jpg

Dowody milosc jakie dostaje moja przyjaciolka od swojej corki,padla:)

Do góry