reklama
anika11
Fanka BB :)
ja ci moge Dzwirzyno polecic, domki w lesie 200m.do morza albo nad jeziorem.Pol zycia tam spedzilam. wejdz sobie na strone Dzwirzyno.pl .Miejscowosc jest dosyc oblegana,moze wolisz cos spokojnego?
Tak czy siak,cudne szerokie plaze,do Kolobrzegu piachem 5 km.moge ci tylko polecic.
W Dzwirzynie bylam juz dwa razy i tez mi sie podoba, ale w tym roku chcemy pojechac, gdzie nas jeszcze nie bylo. A ze ja mam wolne, to postanowiliśmy pojechac w czerwcu przed sezonem szkolnym, by tłumów uniknąć. No i wierzę, ze w 6m-cu bede sie czuc swietnie
Dzięki za wszytskie propozycje
anika11
Fanka BB :)
MartiniM tez bym sie nie wybrała na wakację za granicą w ciązy, jednak duże ryzyko, poza tym faktycznie i tak nic za bardzo nie można robic, choc sama widziałam wielokrotnie na wakacjach wiele kobiet w ciazy opalajacych się i zawsze się smialiśmy z mezem ze dziecko pewnie ma w brzuchu jak w piekarniku ;p
Dziewczyny mam takie głupie pytanie troche, juro mam transfer a zastanawiam się czy mogę w przyszłym tygodniu isc do kosmetyczki na mikrodermabrazje? mam do wykorzystania 3 zabiegi gratis i troche mi szkoda zeby przepadło,a z drugiej strony nie wiem czy to nie bedzie miało jakiegoś tam wypływu na zarodek? Sama nie wiem czy isc czy nie..
Czytałam, ze nie można. Chodzi o rodzaj kosmetyków i ich wpływ na zarodek/dziecko
butterfly1331
Moderator
Truskawka, czy ja dobrze kojarzę, że Ty też leczysz się w Angeliusie? Do którego lekarza chodzisz?Hej dziewczyny
Natula przykro mi, ze sie nie udało, ale najważniejsze to miec jakis plan. A co do lekarza to mój tez taki jest, mało co mówi, wszystko się musze sama dowiadywać - najcześciej z tego forum lub gdzies z neta :/
Megi wiem, ze mam taka chorobę, to ja przeszłam w 1szej ciązy, urodziłam miesiąc wcześniej, po porodzie dzieciak do inkubatora a ja na oiom bo było bardzo zle, pewnie czeka mnie powtórka z rozrywki, ale jednak chęc posiadania dziecka jest ważniejsza
Westaice mam dokładnie tak samo jak Ty, muszę miec plan i kontrolę, zawsze jak ogladałam jakies programy o in vitro to wspołczułam tym parom i sie cieszyłam, ze mnie to nie spotka, a tu sytuacja zupełnie sie zmieniła
Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze bety!!
Dzisiaj od rana dobrze, słonko mnie obudziło więc tez inne nastawienie jem śniadanie i bede się zbierać, poznać rozwiązanie mej tajemnicySame zboczeńce jak się czujesz Kochana?
butterfly1331
Moderator
Moja kosmetyczka też mówiła, że nie można. Ale mają jakieś specjalne pakiety dla kobiet w ciąży - zapytaj, może mogłabyś to na coś wymienić?Czytałam, ze nie można. Chodzi o rodzaj kosmetyków i ich wpływ na zarodek/dziecko
D
Deleted member 134305
Gość
Truskawka, czy ja dobrze kojarzę, że Ty też leczysz się w Angeliusie? Do którego lekarza chodzisz?
Ja lecze sie w Macierzyństwie
reklama
Podziel się: