reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Anika Ann. Macie racje. A wiecie co jest najgorsze? To zaczyna działać. Jak rozmawiałam z moim dr to czuć było, że jest delikatnie przejęty sytuacja. Mało tego sam stwierdził, że jeszcze trochę a skończy w "marnej przychodni" gdzieś na końcu Polski. :(
A cała reszta dobrych specjalistów zwyczajnie ze strachu wyjedzie za granicę.
Będę się leczyć u konowalow takich jak moja lekarka rodzinna, która jak usłyszała o iv to zwyczajnie mnie wyśmiała w twarz i obraziła w bardzo dosadny sposób.
Wlasnie. Jak bylam na ostatniej wizycie to doktorek powiedział cos takiego "gdyby Pani wiedziala co sie teraz dzieje" nie chcial drazyc tematu ale byl mocno przybity, ja nie wnikalam... Szkoda mi ich. Taki zawod, taka sciezke wybrali, nie latwa, pracowali na to latami a teraz co chwile cos...

To prawda, ja na szczescie nie plamie, bo bym juz osiwiala, chybabym zamieszkala u lekarza :( ja bylam w pon na wizycie, dzidziulek rosnie, rusza sie. Mowilam o tych bolach, mam sie oszczedzac i brac nospe, nawet nie wiem od czego mnie boli, czy dlatego ze macica sie rozrasta, czy dlatego, ze kosmowke mam usadowiona nisko tuz przy szyjce... stosuje sie do zalecen i dalej boli, jeszcze jak rano wstane to jest ok, po jakiejs godz sie zaczyna :/ oby do II trymestru.

Madzionga, to moze powinnas caly szas lezec???

nauczka na przyszlosc:)
a prawda,ze zgineli wspaniali,niesamowicie inteligentni wyksztalceni ludzie.Maria Kaczynska...wtedy juz mowila lapy precz od aborcji...mysle ze gdyby to sie nie stalo ,teraz nie byloby takiego gnoju,no moze bylby troche inny.
Szkoda gadac,nie ma co sobie psuc dnia tymi myslami.

kiedy zaczynacie dzialac?:):):)

Ano :) Choć ja widziałam co się dzieje, jak na fb moi młodzi znajomi byli za pisem, to stwierdziłam, że i tak to chyba już przesądzone, skoro tak wszyscy chcą tej "Dobrej zmiany";p
Co do Śp. Marii to byłam w niezłym szoku, że ona się tak opowiedziała, też to ostatnio czytalam i byłam naprawdę mocno zdziwiona..:O Czyli mieli swój rozum. Teraz dokładnie to tylko ładna(?) pani w ładnej sukience.

Działać, hm.. :) dziś/jutro powinna przyjsć @ i umawiamy się na wizytę do Krakowa, bo kazał przyjechać pod koniec cyklu majowego. A do OA właśnie zamiaruję dzwonić, w sumie tylko zebrać dokumenty i jechać. a u Ciebie maj tak?

natula, w rossmanie wprowadzili testy pink chyba o czułości 10.

Anne a myslalam ze tylko mi takie mysli chodza po glowie o tych brzozach ;-P

Moniusia to co napisalas to strzal w 10!

Falka tez mam nadzieje ze ich obala i uda sie szybciej zmienic wladze. A podejrzewam ze ktos w koncu nie wytrzyma i zrobi porzadna rozrube!

Anne a myslalam ze tylko mi takie mysli chodza po glowie o tych brzozach ;-P

Moniusia to co napisalas to strzal w 10!

Falka tez mam nadzieje ze ich obala i uda sie szybciej zmienic wladze. A podejrzewam ze ktos w koncu nie wytrzyma i zrobi porzadna rozrube!

Nie tylko Tobie Kochana, nie tylko, zapewniam :p Nie wiem czy obalą. Dużo osób nie popiera ich działań, ale zagłosują ze względu na 500+. Tym sobie kupili ludzi.

Dondziu wróć :( charatniemy w gałę :( w Brukseli niebezpiecznie :(

Ano :) Choć ja widziałam co się dzieje, jak na fb moi młodzi znajomi byli za pisem, to stwierdziłam, że i tak to chyba już przesądzone, skoro tak wszyscy chcą tej "Dobrej zmiany";p
Co do Śp. Marii to byłam w niezłym szoku, że ona się tak opowiedziała, też to ostatnio czytalam i byłam naprawdę mocno zdziwiona..:O Czyli mieli swój rozum. Teraz dokładnie to tylko ładna(?) pani w ładnej sukience.

Działać, hm.. :) dziś/jutro powinna przyjsć @ i umawiamy się na wizytę do Krakowa, bo kazał przyjechać pod koniec cyklu majowego. A do OA właśnie zamiaruję dzwonić, w sumie tylko zebrać dokumenty i jechać. a u Ciebie maj tak?

natula, w rossmanie wprowadzili testy pink chyba o czułości 10.

tak samo:) dzisiaj jutro powinna przyjsc,pisze maiila do kliniki oni do dawczyni i zaczynamy obydwie brac koksy.Ona na luzie ,a ja juz zes....na (zestresowana mialo byc ; ) )

reklama
Nie tylko Tobie Kochana, nie tylko, zapewniam :p Nie wiem czy obalą. Dużo osób nie popiera ich działań, ale zagłosują ze względu na 500+. Tym sobie kupili ludzi.

Dondziu wróć :( charatniemy w gałę :( w Brukseli niebezpiecznie :(

Wlasnie 500+ nawiasem mowiac ciekawe ile czasu uda im sie utrzymac ten program.Pewnie szybciej beda sie z tego wycofywac niz wprowadzali.Nie moge patrzec na ta kacza morde i na to szydlo tez. Przepraszam za wyrazenie :az sie rzygac chce"

Do góry