Przepraszam, przypadkowe naciśnięcie. już się poprawiłamMiętowa co niemądrego jest w moim wpisie że taka ocena?
reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Mnie łupie w .... krzyżu od tygodnia a nie miałam jeszcze transferu ani nawet punkcji ani nawet stymulacji wiec u mnie to chyba jednak starość. Objawy menopauzy jakby się zmniejszyłyJa tak miałam poprzednio, konkretnie krzyż mi pękał i byl to Db znak bo beta wyszla
pisanka89
E tam starość mnie kręgosłup boli zawsze przed @ jest pierwszym z objawów. No nic zapewne coś tam się dzieje w środku oby dwa maluszki zaczęły się rozpychaćMnie łupie w .... krzyżu od tygodnia a nie miałam jeszcze transferu ani nawet punkcji ani nawet stymulacji wiec u mnie to chyba jednak starość. Objawy menopauzy jakby się zmniejszyły
Bety72
Cześć dziewczyny
Ja tylko na chwilkę. Chwyciłam neta.
Robiłam prg i wynik przerażający tylko 4,4 nigdy tak źle nie było. :'(
Czekam na info od dr
Czekam na info od dr
A ile powinno byc?Cześć dziewczyny
Czekam na info od dr
annemarie
A ile powinno byc?
zalezy od labo i ustawienia maszyn,okolo 9-10 dnia powyzej 10.zalezy tez od dawek lekow.u jednej tak,u innej inaczej.i oprocz tego wartosc skacze raz dol raz w gore.W wiekszosci klinik nie robi sie wogole tego badania.
reklama
Ewunka
Moja jak na nią nie czekam to zawsze tydzień przed daje znać a czasem i 10 dni .....a teraz jak chce jej dostać by już zacząć to zamiast objawów @ mam uderzenia gorąca plamy na twarzy i białe upławy .... dziś 28 dc jutro najpóźniej ma przyjść @ ..... ale nie bardzo się franca zapowiada ze mnie odwiedzi w terminie chyba 1 raz w życiu się spozni albo wpadnie bez zapowiedziE tam starość mnie kręgosłup boli zawsze przed @ jest pierwszym z objawów. No nic zapewne coś tam się dzieje w środku oby dwa maluszki zaczęły się rozpychać
Podziel się: