reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Tez nie widziałam jeszcze artykułu o tym jak to się zaczęło tylko od momentu narodzin no i było to 2008 wiec juz trochę temu .
no dokładnie tak :) Później na spokojnie poszperam :) Ale widziałam takie małe szkraby :) Tylko z tego co wiem ona w krakowskiej klinice czy szpitalu rodziła

reklama
Kate, no masz rację w 100% . Jakoś tak przyzwyczajone jesteśmy do ciągłych problemów i "ale", że trudno uwierzyć. W paranoję można wpaść!
No nic, muszę cierpliwie czekac ;)
Może pójdę w Twoje ślady i też wielkobrzuszna nie bede:) wymiary Przemka bardzo mi się podobają! :)
a teraz to kolos jest już prawie 9kg!! ale widze ze znowu podrósł i pzypomina bardzej roczniaka niż niemowlaka. Czuje jakbym cos straciła, za szybko! składam reklamacje:-p

a ja właśnie się zastanawiam kiedy zrobić bete. 11dpt wypada w sobotę i na pewno u mnie w mieście nie zrobię. Więc wpisałam się na piątek. No zobaczymy za tydzień co będę o tym wszystkim myśleć

no dokładnie tak :) Później na spokojnie poszperam :) Ale widziałam takie małe szkraby :) Tylko z tego co wiem ona w krakowskiej klinice czy szpitalu rodziła
Rodziła może im tam bo Kielce nie były na te 5 szt gotowe ale poczta pontoflowa mi wiadomo ze poczęte w Kielcach na usg Tatuś dostał prawie zawału i na 2 czy 3 usg znaleźli 5 szt wcześniej myśleli ze 4 . Ale to wiem tylko z dalekich opowieści bo to mojej koleżanki znajomych znajomi hihihi

a teraz to kolos jest już prawie 9kg!! ale widze ze znowu podrósł i pzypomina bardzej roczniaka niż niemowlaka. Czuje jakbym cos straciła, za szybko! składam reklamacje:-p

Ok, to ja Ci przyjmę tą reklamację ;)
Kochana kojarzysz coś co mogę zrobić jeszcze ja z genetyki oprócz kariotypów(prawidłowe)? Chodzi o same problemy z komórkami, zapłodnieniem.. Lekarz kazał do genetyka, ale nie chce dać się naciągnąć na te wszystkie mutacje, które głownie wiążą się z poronieniami.. Czepiać się tej genetyki czy dać sobie spokój?

reklama
no tv to jest wynalazek:-) i muzyke lubi a w szczególności jazz, a po kim to nie wiem..?? A co do ząbków to ponc im później tym zdrowsze sa, tak samo stawy kolanowe jak dziecko później chodzi. to my baby się prześcigamy, a natura niekoniecznie:-)

Moj slucha muzyki powaznej. W szczegolnosci Mozart :-D ale to chyba dlatego ze juz w brzuchu mu puszczalam i zaraz po urodzeniu tez.Jak odziedziczy glos do spiewania po tatusiu to go do szkoly muzycznej wysle :tak: i podobno jak dziecko placze na chrzcie to spiewak bedzie a moj darl sie w nieboglosy caly chrzest:-D:-D:-D

Do góry