reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Tez nie widziałam jeszcze artykułu o tym jak to się zaczęło tylko od momentu narodzin no i było to 2008 wiec juz trochę temu .
no dokładnie tak :) Później na spokojnie poszperam :) Ale widziałam takie małe szkraby :) Tylko z tego co wiem ona w krakowskiej klinice czy szpitalu rodziła

reklama
Kate, no masz rację w 100% . Jakoś tak przyzwyczajone jesteśmy do ciągłych problemów i "ale", że trudno uwierzyć. W paranoję można wpaść!
No nic, muszę cierpliwie czekac ;)
Może pójdę w Twoje ślady i też wielkobrzuszna nie bede:) wymiary Przemka bardzo mi się podobają! :)
a teraz to kolos jest już prawie 9kg!! ale widze ze znowu podrósł i pzypomina bardzej roczniaka niż niemowlaka. Czuje jakbym cos straciła, za szybko! składam reklamacje:-p

a ja właśnie się zastanawiam kiedy zrobić bete. 11dpt wypada w sobotę i na pewno u mnie w mieście nie zrobię. Więc wpisałam się na piątek. No zobaczymy za tydzień co będę o tym wszystkim myśleć

no dokładnie tak :) Później na spokojnie poszperam :) Ale widziałam takie małe szkraby :) Tylko z tego co wiem ona w krakowskiej klinice czy szpitalu rodziła
Rodziła może im tam bo Kielce nie były na te 5 szt gotowe ale poczta pontoflowa mi wiadomo ze poczęte w Kielcach na usg Tatuś dostał prawie zawału i na 2 czy 3 usg znaleźli 5 szt wcześniej myśleli ze 4 . Ale to wiem tylko z dalekich opowieści bo to mojej koleżanki znajomych znajomi hihihi

a teraz to kolos jest już prawie 9kg!! ale widze ze znowu podrósł i pzypomina bardzej roczniaka niż niemowlaka. Czuje jakbym cos straciła, za szybko! składam reklamacje:-p

Ok, to ja Ci przyjmę tą reklamację ;)
Kochana kojarzysz coś co mogę zrobić jeszcze ja z genetyki oprócz kariotypów(prawidłowe)? Chodzi o same problemy z komórkami, zapłodnieniem.. Lekarz kazał do genetyka, ale nie chce dać się naciągnąć na te wszystkie mutacje, które głownie wiążą się z poronieniami.. Czepiać się tej genetyki czy dać sobie spokój?

reklama
no tv to jest wynalazek:-) i muzyke lubi a w szczególności jazz, a po kim to nie wiem..?? A co do ząbków to ponc im później tym zdrowsze sa, tak samo stawy kolanowe jak dziecko później chodzi. to my baby się prześcigamy, a natura niekoniecznie:-)

Moj slucha muzyki powaznej. W szczegolnosci Mozart :-D ale to chyba dlatego ze juz w brzuchu mu puszczalam i zaraz po urodzeniu tez.Jak odziedziczy glos do spiewania po tatusiu to go do szkoly muzycznej wysle :tak: i podobno jak dziecko placze na chrzcie to spiewak bedzie a moj darl sie w nieboglosy caly chrzest:-D:-D:-D

Do góry