reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
[aQUOTE="anika11, post: 13899279, member: 133212"]Annemarie, ani razu nie wymiotowalam. Dobra, jestem dziwna :D[/QUOTE]
ja tez nie :)
Buty wziąłam do konca - nie bylejakie bo martensy hahahaha

Annemarie, ani razu nie wymiotowalam. Dobra, jestem dziwna :D

ja ci sie wcale nie pytalam,ale dzieki za odpowiedz:) mialam na mysli ze to kolejne glupie pytanie:)

ja tez nigdy nie wymiotowalam,brzuch mi wywalilo w 6 miesiacu,do 8 nosilam swetry nikt nic nie widzial,a po 9 sasiadka mi sie pytala dlaczego adoptowalam dziecko,jesli moge miec swoje:wink::wink::wink::wink: i tyle ze statystyk.

Za to Anika miesiac po porodzie nie lazilam w rozlazlych dresach,tylko w spodniach przed.:tak:
Nic sie nie martw,od strony brzucha przynajmnie wszystko z toba w porzadku,musimy jeszcze popracowac nad tym zebys nie zjadala kalendarza i bedzie GIT::-) :)

&&& Dziewczyny :)

Ja się tylko chwalę, że kariotypy prawidłowe ;) - Chyba mamy po prostu pecha...
Bo nie wiem co oprócz nich mogę jeszcze zbadać pod względem genetyki. Chyba już nic nie ma.. Słyszałyście o jakiś jeszcze genetycznych jeśli chodzi o problemy z zapłodnieniem/komórkami?

Ostatnia edycja:
Koleżance zaczęło być widać w 6 miesiącu i to trzeba było patrzeć z profila :laugh2: w ciąży przytula 8 kg :szok: dziecko urodzone w 9 miesiącu ważyło ponad 3 kg .

moje wazylo,4,5 kg wszystko kwestia tego jaka jestrs szeroka w miednicy,mi sie brzuch prawie w plecy schowal:)
szczuple i waskie kobitki maja pilke z przodu,mi sie najpierw rozlalo na boki ,a potem w 9 wywalilo do przedu.:-) :):-) :)

Annemarie, tłumaczę sobie, ze w boki mi idzie i chyba trochę tak jest ;) widzusz, jak otwarte jestem, nawet na pytania retoryczne odpowiadam :D
A tekst o adoptowanym synu mnie rozwalił ;)

Wiem, ze to żaden problem i chyba raczej wiecie, ze nie mam zwyczaju narzekać i sie zalic, ale jak czytam, ze w 13tc kupujecie spodnie, to wiecie, głową mi szaleje :/

Moniusia, cieszę sie, ze w kariotypach porządek :)

Ewunka, do 12 tygodnia drzalam o krwiak, który unieruchomil mnie na 6 tygodni, więc teraz się śmieje, ze tylko takie problemy;)

reklama
Do góry