reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja zawijam bo ona sie wybudza od machania raczkami. Ja mam 16-17 stopni w sypialni :)

Mysle ze gdyby jej bylo niewygodne to by właśnie nie chciała spać a skoro tak dobrze jej się zasypia to znaczy ze jej pasuje:)
Na szczęście moja teściowa ma u siebie w domu 3 miesięczne dziecko do rozpieszczania to na nim się "wyzywa" i moje troche mniej targa po rękach;)

Mysle ze gdyby jej bylo niewygodne to by właśnie nie chciała spać a skoro tak dobrze jej się zasypia to znaczy ze jej pasuje:)
Na szczęście moja teściowa ma u siebie w domu 3 miesięczne dziecko do rozpieszczania to na nim się "wyzywa" i moje troche mniej targa po rękach;)

Ja na rece nie dalalm i o to cała afera ale jak ona sobie wyobraza - mała 10 tygodni pierwsza podroz nowe miejsce nowe twarze bylA mała zestresowana i raz nie pytając sama ja złapała to mała ryk ( a to mega grzeczne dxiecko...) i teraz płacze wszystkim jaka zła jestem

Oo
Dzień dobry :) Pisanka, Bety, Ewunka i Butterfly &&&
Mnie teściowa już obudziła :/ a myślałam że pośpie.
OooOoo kciukasy za mnie:rofl2: fajnie . Przydadzą się na zapas . U mnie na razie jest oczekiwanie na @ ma być w środę zaczynam anty i 25 jak wszystko ok powie kiedy zaczynam doping . Swoją drogą ciekawe czy @ przyjdzie w terminie. .... hmmm mm zawsze ZAWSZE 28-29 dni trwa mój cykl nie przeszkadza jej nic ani operacjia na jajnikach ani stymulacja ani nawet endonetrioza

Ostatnia edycja:
Ja na rece nie dalalm i o to cała afera ale jak ona sobie wyobraza - mała 10 tygodni pierwsza podroz nowe miejsce nowe twarze bylA mała zestresowana i raz nie pytając sama ja złapała to mała ryk ( a to mega grzeczne dxiecko...) i teraz płacze wszystkim jaka zła jestem

Tez się dziwie takiemu czemuś. Przeciez te teściowe tez miały dzieci to powinny wiedzieć ze tak się nie robi. My nieraz jak do nich jechaliśmy to nam maly usnął w samochodzie i później na miejscu jak się juz obudził to ta juz się tam do niego nachyla a dziecko nie wie co się dzieje bo zasnal gdzie indziej a ledwie oczy otworzył a tu kros inny niż mama czy tata i w bek.

reklama
Kwiecień to dobry miesiąc!

KWIECIEŃ

7: ewa262292- crio
7: Bety72 - crio
7: butterfly - kontrola przed symulacją
7: pisanka89 - transfer
7: madzionga - usg

8: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciazę
8: megi - podgląd w trakcie stymulacji
9: kamka75 - podgląd w trakcie stymulacji
10: madzionga - prenatalne w I trymestrze