reklama
:*Dzięki Westaice.
Falka302
Fanka BB :)
Podobno minimum to 0.4 kwasu foliowego. W femibionie jest 0.8 lacznie-dla starających sie i do 12tyg ciazy.
Pisanka tez tak mialam. Myslalam ze to rozwijajaca sie hiperka i meczylam sie 3dni ale na szczescie minelo. Bylam nawet na kontroli u innego gina ale na szczescie nie mialam zadnej wody w brzuchu ani nic strasznego. Po prostu przy moim pco po stymulce estradiol wzrósł do 7000 i musiala minac chwila zeby to spadlo. Pij duzo wody i odpoczywaj. Masz transfer w tym cyklu? Bo mi przez ten estradiol odwolali.
Pisanka tez tak mialam. Myslalam ze to rozwijajaca sie hiperka i meczylam sie 3dni ale na szczescie minelo. Bylam nawet na kontroli u innego gina ale na szczescie nie mialam zadnej wody w brzuchu ani nic strasznego. Po prostu przy moim pco po stymulce estradiol wzrósł do 7000 i musiala minac chwila zeby to spadlo. Pij duzo wody i odpoczywaj. Masz transfer w tym cyklu? Bo mi przez ten estradiol odwolali.
Nie moge jeść ananasa, wczoraj myślałam ze to owoc jest niedojrzały ale dzis to samo, cale usta we krwi, szczypie tak jakby poparzyło. W dzieciństwie tak miałam przy kiwi, nie mogłam go jesc bo mi usta krwawiły i piekło. Akurat teraz jak mi ananas do szczęścia potrzebny to sie przyplątało
Martka nie przejmuj się tym ananasem tak.Nie moge jeść ananasa, wczoraj myślałam ze to owoc jest niedojrzały ale dzis to samo, cale usta we krwi, szczypie tak jakby poparzyło. W dzieciństwie tak miałam przy kiwi, nie mogłam go jesc bo mi usta krwawiły i piekło. Akurat teraz jak mi ananas do szczęścia potrzebny to sie przyplątało
Nie udowodniono mu nic.
Jak chcesz się "uspokoic" to soja ma podobne działanie.
annemarie
Podobno minimum to 0.4 kwasu foliowego. W femibionie jest 0.8 lacznie-dla starających sie i do 12tyg ciazy.
Estradiol 7000 to hiperka marzenie mialas szczescie ,ze cie ominela
Wiem wiem oddałam go M uśmiechając się do niego jak wampirMartka,
daj sobie spokoj z tym ananasem jak masz sie krwia zalewac,tak jak Wesi pisze nie ma zadnym dowodw potwierdzonych badaniami med. ze on dziala...dziala na nasza glowe,bo strasznie w niego wierzymy
reklama
pisanka89
Badania są raczej dobre. Wzięłam krople żołądkowe i na szczęście po 5 godzinach ruszyło i mogę już chodzić a transfer albo czwartek albo sobota dowiem się w środę co i jakOdczekaj do jutra,powinno byc lepiej,jajniki bolą po nakłuciach.jaki masz poziom estradiolu,moze rozwijac sie hiperka...tez przezyjesz
Podziel się: