reklama
G
Gość
Gość
Dziewczyny a jak to jest z tymi zarodkami. Ilu dniowe najlepiej podac? Bo lekarz mi cos mowil zeby dac 2 dniowe. Ze niby teraz wszyscy daja 5 dniowe, ale ze dawniej wiekszosc dzieci byla z 2 dniowych.
Poradzcie cos bo ja jestem w tym temacie zielona i nie wiem czy do konca ufac lekarzowi z tymi 2 dniowymi zarodkami, czy lepiej poczekac do 5 doby???
Poradzcie cos bo ja jestem w tym temacie zielona i nie wiem czy do konca ufac lekarzowi z tymi 2 dniowymi zarodkami, czy lepiej poczekac do 5 doby???
Dołączam się do pytania Ewunki: statystycznie, które są skuteczniejsze 3 czy 5 dniowe?
Zastanawiam się, dlaczego mam transfer 3 dniowego zarodka, skoro" mamy na czym działać"? Moje udane podejście było z blastką
Miłego dnia Dziewczyny :-)
Zastanawiam się, dlaczego mam transfer 3 dniowego zarodka, skoro" mamy na czym działać"? Moje udane podejście było z blastką
ewelin86
Fanka BB :)
U mnie zawsze lekarz mówił o 3 lub 5 dniowych. O 2 dniowych wogole nie słyszałam. Więc ja raczej Ci nie pomogę.Dziewczyny a jak to jest z tymi zarodkami. Ilu dniowe najlepiej podac? Bo lekarz mi cos mowil zeby dac 2 dniowe. Ze niby teraz wszyscy daja 5 dniowe, ale ze dawniej wiekszosc dzieci byla z 2 dniowych.
ewelin86
Czemu Westi pozamatane?Nic nie gwarantuje powodzenia.
Hodowla do blastki ma na celu głównie selekcje. Z założenia "słabsze " odpadom.
Tyle.
U mnie pozamiatane raczej z crio.
reklama
Ewunka
Tak z mojego punktu widzenia lepiej poczekać do 5 dniowych bo zostają najsilniejsze. .... ale nie mam pojęcia jaka praktyka jest u mnie w klinice i jak wygląda to statystycznie wiadomo statystyka mówi jedno a życie drugie ale jestem ciekawa statystyk . Kate_p7 prosimy bo statystyki za i przeciw DziękujęDołączam się do pytania Ewunki: statystycznie, które są skuteczniejsze 3 czy 5 dniowe?
Podziel się: