reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny juz wielokrotni byli pisane żeby nie sugerować się klasą. Tu nie ma żadnego algorytmu. Porównajcie sobie chociażby mnie. Super stymulacja, super komórki, bezproblemowe wyniki i punkcja oraz transfer, dobre zarodki w tym podany 5AA na embryoglue. I nie został. Serio tu nie ma reguły. To jest masa zależności, które muszą się zgrać w czasie. A nie klasa zarodka. Nie zaprzatajcie sobie tym głowy. Te klasy tak naprawdę nie są dla nas tylko dla embriolog ów do klasyfikacji i wyboru.

Dziewczyny juz wielokrotni byli pisane żeby nie sugerować się klasą. Tu nie ma żadnego algorytmu. Porównajcie sobie chociażby mnie. Super stymulacja, super komórki, bezproblemowe wyniki i punkcja oraz transfer, dobre zarodki w tym podany 5AA na embryoglue. I nie został. Serio tu nie ma reguły. To jest masa zależności, które muszą się zgrać w czasie. A nie klasa zarodka. Nie zaprzatajcie sobie tym głowy. Te klasy tak naprawdę nie są dla nas tylko dla embriolog ów do klasyfikacji i wyboru.
Dokładnie tak. Ja też zawsze miałam super zarodki klasy A i B i co? Nic z tego nie wyszło. Dlatego podchodząc teraz nie patrze jakiej klasy, bo i tak to nie ma znaczenia jakiej klasy bedzie.

Bo to tak nie działa.
Tak naprawdę, gdyby była taka możliwość zbadania jakiej klasy zarodkiem my byliśmy, to pewnie w większości nie były by te z górnej półki.
Marzen Anika dobrze Ci mowie. Negatywne nastawienie nie jest dobre. Nie mowie żebys podchodzila na " pewniaka", bo każda z nas dobrze wie, że tu nie ma 100% skuteczności. Ale negatywne myślenie w niczym nie pomaga. Siła pozytywnego myślenia jest ogromna.

reklama
Do góry