reklama
ewelin86
Fanka BB :)
Ja też raz dziennie, bo stwierdziłam, że 2 dziennie to za dużoAniko to ja raz dziennie i boję się ze przedawkuje
O kurczę,tez mi kobieta w aptece doradziła magne b6 ale łykam raz dziennie, po transferze zwiększyć do 4 w takim razie?w sumie zapytam lekarza we wtorek, chociaz on sam od siebie nigdy nic nie wspominal o tymMarzeń, ja biorę magneb6 cztery razy dziennie, zalecenie lekarki
Natula - powodzenia, żebyście zostali juz razem na zawsze.
Artykuł ciekawy, chociaż mi dalej ciezko mieć konkretne zdanie na ten temat. Nigdy w zyciu mam nadzieje nie mieć takich dylematów, bo wtedy nie ma dobrej decyzji.
Czytam Was na bieżąco ale nie jestem w stanie wszystkim odpisywać. Kibicuje mocno, sama hoduje jaja, w środę pierwsze podglądanie, juz sie boje.
Artykuł ciekawy, chociaż mi dalej ciezko mieć konkretne zdanie na ten temat. Nigdy w zyciu mam nadzieje nie mieć takich dylematów, bo wtedy nie ma dobrej decyzji.
Czytam Was na bieżąco ale nie jestem w stanie wszystkim odpisywać. Kibicuje mocno, sama hoduje jaja, w środę pierwsze podglądanie, juz sie boje.
ewelin86
U mnie też nigdy nie wspominał o magnezie, ale łykam go, bo na pewno nie zaszkodzi Wczoraj np nie wspomniał o femibionie, a w rejestracji kazali brać, bo to witaminkiO kurczę,tez mi kobieta w aptece doradziła magne b6 ale łykam raz dziennie, po transferze zwiększyć do 4 w takim razie?w sumie zapytam lekarza we wtorek, chociaz on sam od siebie nigdy nic nie wspominal o tym
ewelin86
Kochana nie bój się Chociaż pamiętam jak sama się bałam i zobacz co wyszło Z 5 nagle 7 pobraliNatula - powodzenia, żebyście zostali juz razem na zawsze.
ewelin86
Ja na wypisie wczorajszym tez mam femibion, ale powiedział, że na zielono zaznaczone leki mam brać Ale femibion i tak łykamEwelin mi zapisał w karcie informacyjnej nawet femibion
reklama
Podziel się: