reklama
Zamiast uspokoić to stalam się dość nieprzyjemna w rozmowie. I zrobiłam to całkowicie nie chcący. Ale jest wielkA D. . .Acha,to najbardziej "uspokajające"wersja dla cierpiącego czlowieka.-z bieganiem dobry pomysł,ja od kiedy wróciłam do sportu spie znowu normalnie i funkcjonuje spokojnie ;-)
Ewunka
Fanka BB :)
I ja i ja nie wiem którego stopnia ale mam endometrioze usunięty jajowod z powodu wodniaka i 2 torbieli i miliona zrostow. ......Witaj i zostań z nami
Więc jest nas dwie z endo IV stopnia
West przykro że tak się stało, ale tak jak dziewczyny mówią masz po kogo wracać a mrozaki często bywają silniejsze - z taką opinia lekarzy się spotkałam także wszystko jeszcze przed Tobą a teraz rozladuj emocje w najlepszy dla Ciebie sposób i wrócisz że zdwojoną mocą
Ja mam przewidziana punkcję na wtorek 5-go więc poproszę o wpis
Estradiol 2384 , prg 0,22
Martwi mnie tylko Jedna rzecz, brałam Menopur 600 po 187,5 dziennie i dzisiaj kupiłam dodatkowe opak bo byłam pewna ze nie starczy a się okazuje że starczyło i jeszcze zostało i teraz nie wiem czy wzięłam coś wcześniej źle czy w fiolce było więcej leku - możliwe że było więcej? Kurde poradźcie coś
Martwi mnie tylko Jedna rzecz, brałam Menopur 600 po 187,5 dziennie i dzisiaj kupiłam dodatkowe opak bo byłam pewna ze nie starczy a się okazuje że starczyło i jeszcze zostało i teraz nie wiem czy wzięłam coś wcześniej źle czy w fiolce było więcej leku - możliwe że było więcej? Kurde poradźcie coś
Ewunka
Fanka BB :)
Ja mam gonal 1050 a ponoć ma starczyć na 4 zastrzyki po 300 czyli jest w nim 1200 .West przykro że tak się stało, ale tak jak dziewczyny mówią masz po kogo wracać a mrozaki często bywają silniejsze - z taką opinia lekarzy się spotkałam także wszystko jeszcze przed Tobą a teraz rozladuj emocje w najlepszy dla Ciebie sposób i wrócisz że zdwojoną mocą
reklama
Podziel się: