A w ogóle teraz zalapalam, że to zaraz po jajecznych świętach! Oj coś czuje, ze koszyczek a nawet dwa będą pełne dorodnych pisanek!Poproszę o wpisanie mnie na 29 marca - podgląd stymulacji, dziękuję :*
reklama
ewelin86
Fanka BB :)
O tym samym pomyślałam w gabinecie i już miałam powiedzieć, że jajcobranie będzie ale się powstrzymałamA w ogóle teraz zalapalam, że to zaraz po jajecznych świętach! Oj coś czuje, ze koszyczek a nawet dwa będą pełne dorodnych pisanek!
Ehe. jeszcze kiełbaska I Ci powiem zacne kurczaki będąO tym samym pomyślałam w gabinecie i już miałam powiedzieć, że jajcobranie będzie ale się powstrzymałam
U mnie zaczęłam stym. w pn. Po 7 dniach podglądanie i punkcja miała być pod koniec tygodnie. W między czasie w środę miała być druga weryfikacja. A już na 1 okazało się, że wszystko jest super i ani nie będziemy czekać do końca tygodnia ( pick up w czwartek) ani drugie podglądanie nie jest potrzebne
Oby u was też tak poszło
Oby u was też tak poszło
ewelin86
No to też szybko Będzie dobrze zobaczyszEwelin u mnie coś w sobotę wspominał ze na sobotę a we wtorek transfer. Ale narazie się nie nastawiam na nic :/
Też się bałam o progesteron. Ale o dziwo było ok.Wiesz Westi u mnie może być problem z progesteronem i transfer z mrożaczków pewnie znów będzie. Ale to we wtorek zobaczymy jaki będzie wynik i może się okazać, że świeżynki będą
To kolejne kciuki za prg?
A co u Ciebie nie tak z nim? Ja w zasadzie mam z nim problem od kilku lat. A przy stymulacji się jakoś unormowal.
reklama
ewelin86
Mam lekko ponad normę w ostatnim dniu stymulacji, ale liczę, że tym razem się uspokoiTeż się bałam o progesteron. Ale o dziwo było ok.
To kolejne kciuki za prg?
A co u Ciebie nie tak z nim? Ja w zasadzie mam z nim problem od kilku lat. A przy stymulacji się jakoś unormowal.
Podziel się: