reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

U mnie maż przygotowuje i podaje leki, nawet zapodaje lutinus i bardzo chetnie to robi. Strzykawek nawet nie chcislam widziec bo na ich widok prawie mdleje wiec nie ma ze mną łatwo ;-)

U mnie na odwrót :) U mnie M mdleje na widok strzykawek i nawet ucieka jak chce przy nim sobie zastrzyk zrobic :D[/QUOTE]

Ewelin myslalam,ze na odwrot w sensie ,ze podajesz lutinusa mezowi:-) :)

reklama
Udaje sie ; (
1. Biochemiczn
2. Ciaza i jej dziecko
3. Crio i nic
4. Crio i nic

Podobno straszne zrosty po cc mialam i dlatego crio nie wyszlo.

Licze na cud, ze to juz koniec mojej przygody z invitro.

Tak mnie bola jajniki ze sie ruszac nie moge a jeszcze z 5-6 dni mi stymulacji zostalo.

Czyli juz jedna dzidzie masz tak?
Ja przy stymulacji nie wiedzialam ze mam sie oszczedzac i sie nasprzatalam w domu (lacznie z przesuwaniem mebli) a tu na nastepnej wizycie mi mowia zebym nie szalala bo pechole moga popekac... Juz nic im nie mowilam ze sie tyle narobilam.

Mój M jak poszedł oddać krew, a ja poszłam odebrać jego wyniki, mówię nazwisko a kobieta " aaaaa to pan śpiewający" ja konsternacja, więc mi wytłumaczyła że do pobrania musiał się położyć na leżance i śpiewał sobie pod nosem, żeby się skupić na czymś innym .... :) a mi w domu się nie pochwalił wcale :):)

Mój M jak poszedł oddać krew, a ja poszłam odebrać jego wyniki, mówię nazwisko a kobieta " aaaaa to pan śpiewający" ja konsternacja, więc mi wytłumaczyła że do pobrania musiał się położyć na leżance i śpiewał sobie pod nosem, żeby się skupić na czymś innym .... :) a mi w domu się nie pochwalił wcale :):)

No bo jego meska duma mu na to nie pozwolila;-) ;)

reklama
Do góry