reklama
A zaczyna ktos 31 marca?
A co Wy rozumiecie przez zaczynanie? Stymulację właściwą czy jak? Bo ja jakos z końcem mca powinnam mieć okres i tez zaczynam
Książki to nie problem. Gorzej z wolnym pokojem :-/Ja tez marze o takim pokoju-biblioteczce tylko ze zanim nazbieram tych ksiazek na ten pokuj to pewnie na emeryturze juz bede.
G
Gość
Gość
Stymulacje hormonalna, nie antykiA co Wy rozumiecie przez zaczynanie? Stymulację właściwą czy jak? Bo ja jakos z końcem mca powinnam mieć okres i tez zaczynamna razie sie wyciszam
Ewunka
Fanka BB :)
G
Gość
Gość
Moze jakis chinski ten gonal??? Bo on chyba w penie byl.Dopalacze kupione .Tylko mnie oszukali hihihi myślałam że to w 1 długopisie będzie a to jakieś cuda tyle szczykawek![]()
iga2421
To ja taki wolny pokój mam tylko to jest 20m kwadratowych to tych ksiazek troche potrzeba.Książki to nie problem. Gorzej z wolnym pokojem :-/
Ja gonal w penie miałam. Menopur do mieszania z 2 rozpuszczalnikami.Dopalacze kupione .Tylko mnie oszukali hihihi myślałam że to w 1 długopisie będzie a to jakieś cuda tyle szczykawek![]()
annemarie
Marluna
,myslalas ,ze do Polski przyjechac na czas ciazy,bo jak czytam twoje maile na temat podejscia lekarskiego to wlos mi sie na plecach jezy
Masz cos na "pawia" ?
Odnosnie waszych dyskusji na temat witamin i suplementow ,kazdy zrobi oczywiscie jak uwaza...polecalabym Wam je denak brac od poczatku do konca,a w ciazy jak najbardziej bo dzieciatko wysysa z Was wszystko,a jak przyplacze sie zyganko to tez wiele tracicie.Wiele kasy (w porownaniu z in vitro) to nie kosztuje,a jest potrzebne ,czego dowodem sa pozniejsze wyniki badan.
,myslalas ,ze do Polski przyjechac na czas ciazy,bo jak czytam twoje maile na temat podejscia lekarskiego to wlos mi sie na plecach jezy
![Uśmiech :-) :) :-) :)](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/biggrin.gif)
Odnosnie waszych dyskusji na temat witamin i suplementow ,kazdy zrobi oczywiscie jak uwaza...polecalabym Wam je denak brac od poczatku do konca,a w ciazy jak najbardziej bo dzieciatko wysysa z Was wszystko,a jak przyplacze sie zyganko to tez wiele tracicie.Wiele kasy (w porownaniu z in vitro) to nie kosztuje,a jest potrzebne ,czego dowodem sa pozniejsze wyniki badan.
reklama
Oh zazdroszczę.To ja taki wolny pokój mam tylko to jest 20m kwadratowych to tych ksiazek troche potrzeba.
Gardło mnie "swędzi ". Reszta ok. Ale już nie wiem czym się leczyć. Ani herbata z imbirem ani syrop z cebuli ani teraflu nie pomogły.
![Crazy :crazy: :crazy:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/mad.gif)
Jeszcze mnie jutro z punkcji pogonia. ..
Podziel się: