Nie znam przepisu na to. Ale mogę jajeczkowe fluidki wysyłaćwestaice szaleją Twojej jajeczka Też bym tak chciała szybko
reklama
agatek28
Fanka BB :)
Laski zeszly mi te mega wzdecia, typowe po punkcji, taki dziwny ucisk wewnatrz calego brzucha, nic mnie nie boli, nic nie kuje, nie mdli... hm?? Napewno wszystko ok? Czy ja nie powinnam miec jakis objawow? Moze czesciej mnie muli na jedzenie, a tak to tylko brak @@@ przypomina mi o Kropku. Wiecie, ze zaczelam schizowac?!!! :/
Z dobrych niusow, zadzwonilam do lekarza co z tym zapaleniem na dole, i powiedział że moge smarowac sie kremem clotrimazolum :-) :-) :-)
Z dobrych niusow, zadzwonilam do lekarza co z tym zapaleniem na dole, i powiedział że moge smarowac sie kremem clotrimazolum :-) :-) :-)
Moim zdaniem wszystko jest ok. Stężenie spada. :-) ciesz się kropkiem :-)Laski zeszly mi te mega wzdecia, typowe po punkcji, taki dziwny ucisk wewnatrz calego brzucha, nic mnie nie boli, nic nie kuje, nie mdli... hm?? Napewno wszystko ok? Czy ja nie powinnam miec jakis objawow? Moze czesciej mnie muli na jedzenie, a tak to tylko brak @@@ przypomina mi o Kropku. Wiecie, ze zaczelam schizowac?!!! :/
25Westaice ile masz latek?
onadlaniego30
Fanka BB :)
Dziewczyny! Wyszłam z USG. Serducho bije )) wszystko ok
reklama
Onadlaniego nareszcie! ! Super!!Dziewczyny! Wyszłam z USG. Serducho bije )) wszystko ok
Dzień dobrych wiadomości !
Podziel się: