reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Wiesz , ze ja tak samo w kazdej robilam i bylam oczywiscie zalamana negatywnym wynikiem i powiedzialam sobie ze jak sie wkoncu uda to po krwi zrobie tescior ;) a tu zrobilam 2 bety a sikanca mi sie juz nie chce :)

ja rzadko robiłam testy, ale w poprzedniej ciazy przy becie ponad 300 zrobiłam sikanca i wyszła blada kreska, co mnie rozczarowało i stwierdziłam, że testy są niewiarygodne. W tej sobie odpuściłam:) przez krwaiwenie musiałam powtarzać betę kilkakrotnie, więc w to wierzyłam :)

reklama
Wiem ze juz nie raz o tym pisalyscie ale wtedy jeszcze nie bylam tak tym zainteresowana ;) wiec powtorze sie.... ciaze po in vitro liczy sie od pierwszego dnia @ czy jakos inaczej ?

Wiem ze juz nie raz o tym pisalyscie ale wtedy jeszcze nie bylam tak tym zainteresowana ;) wiec powtorze sie.... ciaze po in vitro liczy sie od pierwszego dnia @ czy jakos inaczej ?
Rozne sa zdania na ten temat,wiekszosc lekarzy liczy jak w normalnej ciąży czyli od 1 dnia os.okresu.Mamy tutaj dziewczyny.gdzie licza tez od transferu.w naszym slowniku in vitro sa linki do liczenia ciazy po in vitro.luknij:-D :-D :-D

Cześć dziewczyny. Chwile się nie odzywałam ale już jestem. W międzyczasie zaliczyłam przeziębienie razem z bobasem.
Czytałam was cały czas i trzymam za was kciuki.

Agatek gratuluje ciąży i życzę spokojnych 9 miesięcy.

Edenlyne prześliczne są twoje maleństwa. Az się łezka w oku kreci. Takie noworodki maja swój zapach i to jest coś pięknego. Zycze szybkiego powrotu do zdrowia i współczuje tych nerw w szpitalu.
Moniusia bardzo mi przykro:-( :( nie poddawaj się kochana.

Anne jesteś cudowna. Dziękuję ci za wszystko:-) :)

Jeera i ty wykorzystasz te testy z szafki i na pewno będą dwie grube krechy:-) :)

Cześć dziewczyny. Chwile się nie odzywałam ale już jestem. W międzyczasie zaliczyłam przeziębienie razem z bobasem.

Edenlyne prześliczne są twoje maleństwa. Az się łezka w oku kreci. Takie noworodki maja swój zapach i to jest coś pięknego. Zycze szybkiego powrotu do zdrowia i współczuje tych nerw w szpitalu.

Jeera i ty wykorzystasz te testy z szafki i na pewno będą dwie grube krechy:-) :)

dobrze,ze znowu jestes i tyle...;) odnosnie "cudownosci" musisz z moim mezem podyskutowac,co najmnie raz w tyg mowi,ze zabierze mi kluczyki od auta i kupi miotle:-) :):-) :):-) :):-) :)

Hej a gdzie zobaczę dzieciaczki Edenlyne bo szukam juz od cc i nie widzę :(

reklama
Do góry