reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

To jestem bardzo ciekawa co z tego Ewunka wyjdzie?? A odpowiedajac na twoje nastepne pytanie:dlaczego?
Dlatego ze pomiedzy stymulacjami musza byc 2-3 cykle przerwy.Jestes pierwsza osoba chyba na tym forum ktora ma takie tempo:tak:
Dlaczego piszesz ze muszą ?
No chyba nie muszą skoro mój i nie tylko mój lekarz tak zadecydował . Co lekarz to inne podejście .Też słyszałam że przeważnie robią 3 miesiące ale słyszałam tez ze niekiedy wystarczy im miesiąc. Także z tym muszą to chyba nie muszą :wink::wink:

reklama
Dziewczyny a ja dla pewnosci zrobilam kolejne 3 sikance, z roznych probek moczu, w roznych porach dnia. Wszystkie maja dwie cudowne kreseczki!
Wcale ci się nie dziwie,bo ja sama chyba też bym tyle zrobiła bo bym nie mogła uwierzyć że są w końcu te dwie upragnione kreseczki ( na które czekam 5 lat)

Marzec

Dziś trzymamy kciuki za HESS i NOVA :))

11: Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę 
11: NOVA-2016- wizyta przed transferem

13: anika11 - usg Ludzika  
14: najki - wizyta
14: westaice - wizyta w trakcie stymulacji - podglądanie pęcherzyków
14: onadlaniego – usg Kropka
15: 24magda09 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
15: megi - wizyta - rozpiska stymulacji
16: moniusia - wizyta wyjaśniająca niepowdzenia!
17: madzionga - usg MAluchów
17: aniolkowa.mama - słuchanie serduszka u położnej :rofl2:
17: Ewa651 - usg prenatalne
22: Rada: kontrola stymulacji
23: Martini – wizyta pęcherzykowo-serduszkowa
23: Malina - wizyta
30: Nikaa - badanie prenatalne w II trymestrze

Wcale ci się nie dziwie,bo ja sama chyba też bym tyle zrobiła bo bym nie mogła uwierzyć że są w końcu te dwie upragnione kreseczki ( na które czekam 5 lat)
Co do testów po 10 latach niepowodzeń robiłam jak szalona, także nie dziwię się żadnej z Was ;) Oto mały dowód

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    899,9 KB · Wyświetleń: 70
A wiecie, ze ja w tej ciąży nie zrobiłam żadnego testu. Tylko betę. W poprzedniej zrobiłam, a w tej nie...
Wiesz , ze ja tak samo w kazdej robilam i bylam oczywiscie zalamana negatywnym wynikiem i powiedzialam sobie ze jak sie wkoncu uda to po krwi zrobie tescior ;) a tu zrobilam 2 bety a sikanca mi sie juz nie chce :)

reklama
U mnie w pewnym momencie to był comiesięczny zgon. :-( ależ ja płakałam, krzyczalam itd.
Ann ja myślę, że stres jakbyś dwa rozwody na raz przechodziła.

Falka mam tak samo. Tez moje wyobrażenie było inne. Potem znalazłam jedno forum, które mnie sprowadzilo na ziemię, a potem jeszcze to. O tyle dobrze, że jest nas tu więcej "zepsutych" to możemy razem POSMARKAC :-)

W ogóle witam dziewczynki w nowym dniu. Obu lepszym :-)

ANN jak poszukiwania? Macie jakieś info? ?

Nie ,na razie cisza,klinika czeka na moj@ i mysle ze od tego momentu zacznie sie cos dziac.Maja na szukanie 3 miesiace czasu,wiec sobie czekam-bezstresowo tym razem:):):)

Do góry