reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
To jestem bardzo ciekawa co z tego Ewunka wyjdzie?? A odpowiedajac na twoje nastepne pytanie:dlaczego?
Dlatego ze pomiedzy stymulacjami musza byc 2-3 cykle przerwy.Jestes pierwsza osoba chyba na tym forum ktora ma takie tempo:tak:

Jak Martini ma taki wielki problem to cxzemu nie zapyta lekarza tylko o tak ważne rzeczy pyta na forum...?!
Każda z nas jest inna, każdej organizm jest inny - nie jesteśmy lekarzami, ani jasnowidzami.

ewelin nam lekarz radził wstrzymac się do końca I trymestru. Raz, że miałam hiperkę, pojawiło się sporo torbieli, dwa były to bliźniaki, a trzy w 8 tyg miałam duże krwawienie. I tym samym aby nie kusic losu mówił, że lepiej sobie odpuścic, tak samo wszystkie leki przesunął mi w czasie i brałam tą moją "aptekę" o miesiąc dłużej.
Czesia jak bede miala wielki problem to napewno nie bede przychodzic z tym do Ciebie, moze nie zauwazylas moze nie sledzisz wizyta jest dopiero za 1.5 tyg. Jesli Ty masz wielki problem z moimi pytaniami to ignoruj i nie odp !!

To jestem bardzo ciekawa co z tego Ewunka wyjdzie?? A odpowiedajac na twoje nastepne pytanie:dlaczego?
Dlatego ze pomiedzy stymulacjami musza byc 2-3 cykle przerwy.Jestes pierwsza osoba chyba na tym forum ktora ma takie tempo:tak:
Też jestem tego samego zdania, że szybkie tempo. Sam lekarz mi mówił, że musi być min. 3 cykle przerwy między stymulacjami

Praktycznie juz nic tyle co leków brałam teraz juz podjęłam decyzje po ciazy jak dojdę do siebie muszę zdecydować sie na operacje bo to mi uniemożliwia normalne funkcjonowanie
A Ty mozemasz jakies rady
Powiem Ci ze po operacji 4 miesiące dochodziłam do siebie :unsure: nie wiem czy jest dużo lepiej ....
Czasem mam okresy remisji choroby ....
Omeprazol na czczo
Naproxen przeciw bólowe
Do tego espumisan jak mnie wzdyma .
Unikanie laktozy , gazowanego , słodkiego smażonego mam tam taka listę od lekarza nie pamiętam co jeszcze .

reklama
Ewunka to moja 1 stymulacja. AMH mam 1,7 i porównując mnie z Tobą to moje dawki jak dla konia. Tyle tylko, że ja gonal 4 dni, menopur 3 dni, a cetrotide 6-7.
Ewelin zapamiętam sobie :-)

Do góry