reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Madzionga lekarz nic nie powiedzual co do plamienia, tylko stwiedzil ze on zadnej krwi nie widzi, a bole sa od cyst na jajniku.Czuje sie w kropce, nie chce wyjsc na namolna panikare.

reklama
Drozszy jest -Gonal bo jest w Penie,czyli nie musisz mieszac skladnikow,nie sadze zeby byl dlatego lepszy,ale moze Ty na to lepiej zareagujesz.Ja mialam zawsze Fostimon i bylo ok.
Na fostipur 2 razy zareagowalam bardzo dobrze za 3 wcale zobaczymy jakie chęci będzie miał teraz mój organizm . Zwiekszyli mi też dawkę miałam fostipur 225 I monopur 75
Teraz mam gonal 300 I menopour 75

MArluna, jeśli to stara krew, to znaczy, że jest to pozostałość po wczorajszym. Lekarz coś zalecił? krwiaka nigdzie nie zauważył? na jakim Ty jesteś etapie? jakie masz leki? na pewno musisz leżeć, ale skontaktuj się z kliniką i powiedz, jak to dziś wygląda. tu chodzi o Twoje MAluchy, więc musisz o nie zawalczyć :*

OGLOSZENIE PARAFIALNE:

Moniusia potrzebuje troche czasu ,zeby sie posortowac,pozbierac sily,poprawic korone,wystawic cyca do przodu i dalej dzialac.Nie podda sie i to najwazniejsze.Na czas jej L4:-D kalendarz bedzie prowadzila mgr.Anika.Nareszcie bedzie po polsku:biggrin2::tak::biggrin2::tak::biggrin2:Anika musi i tak lezec,nie chce robic skarpet na drutach ,wiec w ramach gimastyki miesni reki bedzie ogarniala temat .
Wszelkie newsy prosze do Aniki.Yupijajej:tak:

w połowie nawet tak dobra jak Moniusia nie będę, ale się postaram, a Ty kochana wracaj do nas szybko iw tedy kalendarz Ci zwrócę, bo do dobrych rąk powrócić od musi :*

Anne, jak już tak poprawnie ma być to skrót "mgr" bez kropki na koncu :p

Wrzucam kalendarz, proszę sprawdzić - i pisać, będę aktualizować ;)

Marzec

11: Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę :-)
11: NOVA-2016- wizyta przed transferem
13: anika11 - usg Ludzika ;-) ;)
14: najki - wizyta
14: westaice
- wizyta w trakcie stymulacji - podglądanie pęcherzyków
14: onadlaniego – usg Kropka
15: 24magda09 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
15: megi -
wizyta - rozpiska stymulacji
17: madzionga - usg MAluchów
17: aniolkowa.mama - słuchanie serduszka u położnej :rofl2:
23: Martini – wizyta pęcherzykowo-serduszkowa

Ostatnia edycja:
Ja jestem okolo 7 tygodnia, o krwiaku nic nie mowil,stara krew byla rano a teraz jest taki caly czas rozowawy sluz na papierze po kazdym pojciu do wc.
Lekarz w klinice wczoraj stwierdzil ze nie ma powodow do oszczedzania i mam normalnie zyc, tzn praca, i inne rzeczy.

Ja jestem okolo 7 tygodnia, o krwiaku nic nie mowil,stara krew byla rano a teraz jest taki caly czas rozowawy sluz na papierze po kazdym pojciu do wc.
Lekarz w klinice wczoraj stwierdzil ze nie ma powodow do oszczedzania i mam normalnie zyc, tzn praca, i inne rzeczy.
w ciąży mnogiej? ;/ no świetnie... ;/ idź dziewczyno na ten bezpłatny urlop... zrob to dla sowjego spokoju i zdrowia dzieci.... :*

reklama
Do góry