No ja juz widzialam dwa serduszka. Teraz czekam na kolejne usgczyli jesteś kochana ponad dwa tygodnie przede mną....
reklama
Właśnie rozmawiałam z babcią M. przez telefon i życzyła mi powodzenia, powiedziała, że ona mi mówi, że będziemy mieć tyle dzieci, że będziemy mieli dosyć Tyle, że później powiedziała, że to wszystko przez stres i ona to wie (zawsze wie wszystko najlepiej, taka szeptucha hihi) No i już mnie wkurzyła...
Kachna, 3maj się kochana dziś :*
Kachna, 3maj się kochana dziś :*
Czekamy razem z tobą, kciuki zaciśnięte. To oczekiwanie jest najgorsze. Masz wyniki przez Internet czy musisz jechac?Hej kochana dziś rano byłam na pobraniu krwi a teraz czekam i czekam i czekam cała wieczność
Wyniki pewnie będą po południu
Trzymam kciuki za nas i za wszystkie dziewczyny
Tak strasznie się boję
Ja miałam 1 lutego a mam wrażenie, że dzieli nas przepaść ciążowa30.01
onadlaniego30
Fanka BB :)
Nawet nie wiesz jak ja marże, żeby nastąpił ten momentNo ja juz widzialam dwa serduszka. Teraz czekam na kolejne usg
Doczekasz się, tylko cierpliwościNawet nie wiesz jak ja marże, żeby nastąpił ten moment
To tylko 2 dniJa miałam 1 lutego a mam wrażenie, że dzieli nas przepaść ciążowa
Na zdjęciu powinnaś mieć dokładny wiek ciąży. jak ci wyliczył lekarz ?
Caroline_07
Zaciekawiona BB
Dziewczyny czy po nieudanym transferze miałyście może przez dłuższy czas plamienie. Po odstawieniu leków przyszła @, długo się ciągnęła, a do dzisiaj mam plamienie - mało i nie cały czas, i ma tendencję zmniejszającą się, ale trochę już trwa (najpierw tydzień krwawienia, teraz tydzień plamienia). Czy te wszystkie hormony, które brałam mogą to powodować? 2 miesiące temu, przed rozpoczęciem stymulacji miałam podobnie, lekarz powiedział wtedy, że to normalne, tylko wtedy po 10-11 dniach się skończyło, a teraz trwa już trochę dłużej.
Ewa651
Fanka BB :)
Mozna mnie dopisac jutro sobota o 13 usg dzidziMarzec:
05: moniusia_ - wizyta w trakcie stymulacji
07: moniusia_ - punkcja (?)
08: Ewa651 - wizyta w szpitalu prowadzącym ciążę
11: Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę :-)
11: NOVA-2016- wizyta przed transferem
13: anika11 - usg Ludzika
14: westaice - wizyta w trakcie stymulacji - podglądanie pęcherzyków
15: megi - wizyta - rozpiska stymulacji
17: madzionga - usg
17: aniolkowa.mama - słuchanie serduszka u położnej
Podziel się: