reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Rowniez mialam to szczescie ze trafilam w glowna wygrana i to podwojna :)
Jest jeszcze Emenems ktorej tez sie powiodlo :) Ale ona juz zakopana w pieluszkach wiec rzadko tu zaglada .:p
Wiec jak widzisz Ewunka troche nas tu jest. Ale jak sama piszesz to loteria :( I nigdy nie mozna nastawiac sie na pewnosc. bo pozniej wielkie rozczarowanie i niektore dziewczyny pozniej sie zalamuja :( Ale oczywiscie trzeba wierzyc za kazdym razem w swoj cud :) Z calych sil :)
Ja narazie liczę na mały cud ze jutro na usg będzie widać że rosną jakieś jajka bo w 5 dniu nie było widać nic

reklama
Tak Anika, mam córeczkę 9.5 lat. Jest szczęśliwa, najbardziej oczekuje braciszka hihi. Chociaż ma już jednego 17 -letniego , więc już to młody mężczyzna , wiec nie ma z kim sie bawic :p .
A stopy.. Są tak wielkie, popuchniete ale mimo wszystko ich tak nie widzę, hihi ledwo do butow je wkładam :/
A po nocy to tragedia, niewiem czy bardziej jestem zmęczona , gdy kładę się do lóżka czy jak rano wstaje :( Ale jak pisałam, staram się to przetrwać jakoś i oby jeszcze do tego 10.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry