reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

isia25 GRATULACJE!!!prześlij fluidy ciążowe może i nam się w końcu kiedyś uda :-)
lolitka wiem,że nie jestem ale jak się naczytałam o tej fazie to od razu zaczęłam o tym myśleć ,że może to właśnie jest przyczyna ;-(

Ostatnia edycja:
reklama
Isia
dziękuję za dobre słowe, oczywiście jak się coś ruszy to dam znać, no a ty koniecznie pisz co u WAS :-) i trzymam nieustające kciuki :tak:

lolitka200 przepraszam że Cię tak nękam, ale lekarz powiedział Ci że tak się liczy tą ciąże-w sensie w którym tygodniu jestes?
krolik ja nie umiem liczyć na tym angielskim kalkulatorze..bo właśnie jak pisze się date punkcji to inaczej a jak transferu to jeszcze inaczej..a Tobie może mówił jakiś lekarz??czy tak znalazłaś w necie jak to się liczy?

Isia - G:-)R:-)A:-)T:-)U:-)L:-)U:-)J:-)Ę
danii - u mnie punkcja najprawdopodobniej w sobotę, dr powiedział,że musimy poczekaćna endometrium a u Ciebie jak stymulacja.
joweg - witaj na forum:-)

Isia
ja znalazłam ten kalkulator na naszym bocianie, ale pamiętam też że gdzieś czytałam że termin przy IVF oblicza się dodając dwa tygodnie do dnia punkcji.

isia - bardzo gratuluje..... dobre wiadomosci. moze dwojeczka bedzie:)
liczy sie tygodnie od dnia ostatniej miesiaczki. i tak lekarz mi to potwierdzil

zuzanka
- nie, faza lutealna u nas nie ma znaczenia wiec nie ma co sie sobie nia zaprzatac glowe

reklama
Isia - G:-)R:-)A:-)T:-)U:-)L:-)U:-)J:-)Ę
danii - u mnie punkcja najprawdopodobniej w sobotę, dr powiedział,że musimy poczekaćna endometrium a u Ciebie jak stymulacja.
joweg - witaj na forum:-)

U mnie juz w 4 dniu stymulacji 10 pęcherzyków było, wszystkie około 10mm, po 5 w każdym jajniku. Dodali mi jeszcze dodatkowo merilion. Jutro idę na kontrolę i dopiero w piątek się dowiem kiedy punkcja, ale najprawdopodobniej w poniedziałek.
Trzymam za Ciebie mocno kciuki, ma nadzieję, że za jakieś dwa tygodnie obie będziemy się cieszyć :-)

Tyle się tu naczytałam o tym TSH, że aż się przestraszyłam i szybko sprawdziłam swoje wyniki, ale chyba jest ok bo 0,9.

Do góry