Ewa ja wcale nie miałam objawów jak na miesiaczke a co do progesteronu to już wczoraj pisałam aniolkowej, że nie ryzykowalabym z odstawianiem do końca ciąży, lepiej dmuchać na zimne Wy już tyle ciąż stracilyscie a w UK to jakoś na lekarzach wrażenia nie robi co mnie przeraża jak oni eksperymentują na kobietach oni chcą mieć tylko bezproblemowe ciążę które prowadzi położna. Proboj załatwić na własną rękę jedno opakowanie luteiny to ci mogę wysłać, Moja pani dr się nie połapie.
reklama
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Dziewczyny do ktorego tyg bralyscie progesteron mi Na koniec 11 kaza odstawic
Nie podoba mi sie to i mysle czy gdzies nie zalatwic
Mam podobnie tylko mi odstawili w 7tc i kombinuje. Ja mam na styk do 16tc i nie mam jak załatwić wiecej :-( troche sie boje tego odstawienia.
Ewa651
Fanka BB :)
A jak sie bierze ta luteine ciezko mi Tu zalatwic tak jak mowisz eksperymentyEwa ja wcale nie miałam objawów jak na miesiaczke a co do progesteronu to już wczoraj pisałam aniolkowej, że nie ryzykowalabym z odstawianiem do końca ciąży, lepiej dmuchać na zimne Wy już tyle ciąż stracilyscie a w UK to jakoś na lekarzach wrażenia nie robi co mnie przeraża jak oni eksperymentują na kobietach oni chcą mieć tylko bezproblemowe ciążę które prowadzi położna. Proboj załatwić na własną rękę jedno opakowanie luteiny to ci mogę wysłać, Moja pani dr się nie połapie.
Super by bylo jakbys mnie podratowala pieniazki przesle
Bede szuka can dalej bo mnie to zmartwilo
Ewa651
Nie martw sie dobrze ze masz do 16 zazdroszcze mi Na ok 4 tyg niecale starczyMam podobnie tylko mi odstawili w 7tc i kombinuje. Ja mam na styk do 16tc i nie mam jak załatwić wiecej :-( troche sie boje tego odstawienia.
Patrzylam Na internecie gdzie sie da I nic zero odzewu do polski zakaz lotu 12 tyg takze Nie wiem co robic
reklama
Ewa651
Czy to jest normalny progesteron bo nigdy tego Nie bralam Tu pisza same angielskie masakra ile tab dziennie sie bierze super to jak cos napisz Na priv przesle ci adres I sie jakos dogadamyEwa ja mam luteine 50mg podjezykowo 22 tabletki.
Podziel się: