reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Limon
hej laseczki, sorki za milczenie,wczoraj wieczorem odebrałam betę 170.55, pierwsza 48 godzin wcześniej 66.05,dzwoniłam do Parensa, pielęgniarka powiedziała że wszystko ok, ładnie przyrosła.......bardzo ale to bardzo się cieszę, dziewczynki bardzo dziękuję za radę w sprawie b€lu brzucha, wziełam nospę i magnez i się uspokoiło, dziś nie boli ale magnez biorę nadal, buziaki dla was
Limonka gratuluję !!!!! :)

reklama
Wlasnie zajrzalam do naszego Slownika. Anne szacun. Dobra robota. A co na to twoj M. ze tyle czasu nam poswiecasz?

Wlasnie zajrzalam do naszego Slownika. Anne szacun. Dobra robota. A co na to twoj M. ze tyle czasu nam poswiecasz?

Wiesz ,my jestesmy nietypowe malzenstwo, ja -psycholog terapeuta moj maz jest chemikiem i nadzoruje prace w powstawaniu nowych lekow. Widze go rzadko,bo ciagle lata po swiecie.A jak jest w domu,to tez przewaznie pracuje,nie wchodzimy sobie w droge,szanujemy swoja wolnosc i kochamy sie tak samo mocno. Nie ma problemu.
Odnosnie slownika,jak cos masz fajnego -wklejaj,bez pytania.

Limonka gratulacje!!!! Super wiesci :-) :-) :-)

Annemarie ciekawe z Was malzenstwo, fajnie sie uzupelniacie. Ile macie lat??

Ja leze caly ranek, maz zawiozl synka do babci, bo ja z tym bolem ucha to ledwo przytomna :/ wpadl zrobil mi sniadanie, herbatke, zapodal krople do ucha i pojechal.
Dzis mamy wizyte u lekarza, troche mnie martwi lekkie plamienie rozowe, doslownie ciutke tego jest, i tylko na papierze toaletowym. O co chodzi???

Gratuluje cudownego męża:-) :) mojemu nie przeszkadza to ze siedzę na forum ale wczoraj już chciał mi zabrać laptopa bo chciał iść spać a jak to on mówi beze mnie spać nie może!
Co do słownika to ja niestety nie posiadam takiej wiedzy jak wy. Jedynie jakieś wyjaśnienia terminów znam.

reklama
Ja tej wiedzy tez nie posiadam,wbijam temat w google i szukam tak dlugo ,az znajde...to caly sekret:)
Nie szukam po forach,bo tam mozna wszystko znalezc;););) sie sie w ciaze od siedzenia na kolanach zachodzi np.

Do góry