reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane ja też już po... dziś poszło lekko i gładko przy transferze. Trzymam się wersji że do 3 razy sztuka i to będzie ON ;))

dobre podejście :)teraz najdłuższe 10 dni (albo troszkę krócej dla niecierpliwych ;) )

Ewa jednocześnie bardzo przykro z powodu słabszego maluszka, z drugiej strony szczęście, że jest drugi kropeczek. Życzę żeby już nie było żadnych przykrych wiadomości, żebyś wreszcie mogła się uspokoić i cieszyć swoim stanem

E
Dopiero jestem musialam sie wyplakac niestety jeden dzidzius ten slabszy nie przezyl serduszko przestalo bic I jest malutki ale jakby nie bylo w brzuszku :(
Z drugim mam nadzieje tak jak lekarka mowila jest wszystko OK ma 1,88 mm wstawilam zdjecie termin porodu 23.09 a dzis jes 8w3d strasznie sie boje co dalej bedzie.
Jutro ide do gp z listem z kliniki i teraz gp bedzie mnie prowadzic nie wiem kiedy teraz jakiekwiek badanie ale za trzy tyg pojde prywatnie na usg
Sama nie wiem co czuc
Św, przekro mi z powodu jednego Maleństwa :( ale bądź dzielna, jest Drugi i to jest najważniejsze !!!! Będę cały czas trzymała kciuki żeby wszystko już było dobrze !

Ja juz po:)
Od 2dc puregon 150 i menopur 150, od 5. dc cetrotide..

Zrobili mi jeszcze scratching endometrium.

Niech sie uda...:)
monia no i elegancko! wierzę, że ten raz jest inny, lepszy i teraz już się uda! Kciuki za Ciebie mała w dalszym ciągu :*
No i fajnie, że drapnęli endo. Ja się prosiłam i NIC. O embryo glue, też prosiłam i też nic...Invicta :wściekła/y:
Czułaś coś? bolało?

Dziewczyny w którym momencie lekarz wystawia zzwolnienie z kodem B. Po becie czy usg ? To tak dla mojej wiedzy na przyszłość.
Generalnie temat mnie nie dotyczy...ale tak z ciekawości, co oznacza B? Ciążę? 100% płatne L4 czy co?

14dpt beta 961.....jest dobrze? :)
martka jest super dobrze !!!!!!!!!!!!!!! gratulacje :)) :biggrin2:

Ewa, rozumiem że uczucia mieszane i trudne. Należy się jednak cieszyć i z jednego serduszką. I wierzyć w nie. Ściskam

Ewa bardzo mi przykro z powodu jednego bobasa ale pamietaj ze masz w sobie jeszcze jedno zycie ktore teraz potrzebuje bardzo duzo milosci.
Rozumiem cie kochana bardzo dobrze bo mialam identyczna sytuacje. Moje drugie malenstwo nie przezylo i w 8tc wyladowalam w szpitalu.
Wspieram cie bardzo.Trzymaj sie cieplutko.

Ewa bardzo mi przykro z powodu jednego bobasa ale pamietaj ze masz w sobie jeszcze jedno zycie ktore teraz potrzebuje bardzo duzo milosci.
Rozumiem cie kochana bardzo dobrze bo mialam identyczna sytuacje. Moje drugie malenstwo nie przezylo i w 8tc wyladowalam w szpitalu.
Wspieram cie bardzo.Trzymaj sie cieplutko.
A jak przeszlas to poronienie I czy drugiemu nie przeszkodzilo bo Bardzo teraz sie boje

Ewa, przykro mi z powodu jednego maluszka,ale masz w sobie pięknego drugiego i dla niego musisz być dzielna! Niech on Co daje siłę!

reklama
Do góry