reklama
Ja juz po
Od 2dc puregon 150 i menopur 150, od 5. dc cetrotide..
Zrobili mi jeszcze scratching endometrium.
Niech sie uda...
marta, pieknie gratulacje!
anne, o kurcze.. co za progesteron... niezle,albo blad laboratoryjny..;|
Niech sie uda...
Ostatnia edycja:
annemarie
Fanka BB :)
to tutejsze normy laboratoryjne.Niestety się zgadzaJa juz po
--
Niech sie uda...
Kraka pozdrowiłaś
Ostatnia edycja:
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Haha, taa;D kurde ja sie tam czuje jak we Wro, bo nawet na Rynku nie bylam ale powiedzieli,ze do samej punkcji jeszcze z 2 razy mam przyjechac,wiec moze bedzie okazja;D
Jak ja tęsknie za moim Krakowem :-( jak tylko przyjadę na jesień do Polski (z dzieckiem mam nadzieje) to zamierzam sie plątać po Krakowie, po rynku cały dzień :-)
Ewa651
Dopiero jestem musialam sie wyplakac niestety jeden dzidzius ten slabszy nie przezyl serduszko przestalo bic I jest malutki ale jakby nie bylo w brzuszku
Z drugim mam nadzieje tak jak lekarka mowila jest wszystko OK ma 1,88 mm wstawilam zdjecie termin porodu 23.09 a dzis jes 8w3d strasznie sie boje co dalej bedzie.
Jutro ide do gp z listem z kliniki i teraz gp bedzie mnie prowadzic nie wiem kiedy teraz jakiekwiek badanie ale za trzy tyg pojde prywatnie na usg
Sama nie wiem co czuc
Z drugim mam nadzieje tak jak lekarka mowila jest wszystko OK ma 1,88 mm wstawilam zdjecie termin porodu 23.09 a dzis jes 8w3d strasznie sie boje co dalej bedzie.
Jutro ide do gp z listem z kliniki i teraz gp bedzie mnie prowadzic nie wiem kiedy teraz jakiekwiek badanie ale za trzy tyg pojde prywatnie na usg
Sama nie wiem co czuc
Załączniki
Ewa651
Ja tez kolo Krakowa moze kiedys sie spotkamy Na spacerkuJak ja tęsknie za moim Krakowem :-( jak tylko przyjadę na jesień do Polski (z dzieckiem mam nadzieje) to zamierzam sie plątać po Krakowie, po rynku cały dzień :-)
Ewa651
Tak I teraz Bardzo sie martwie o drugie nie wiem jak dalej to zniose co myslecEwa trudna sytuacja ale mimo to gratuluję jednego serduszka, wiem że już pokochalaś oba tak jak ja swoje
reklama
24magda09
Ewciu kochana myśl pozytywnie!!!! Tak musiało być. Ten jeden jest małym twardzielem i na pewno zostanie z tobą. Zobaczysz. Tylko nie załamuj się i bądź nastawiona pozytywnie. Odpocznij,prześpij się kochana i wierz!!!!Tak I teraz Bardzo sie martwie o drugie nie wiem jak dalej to zniose co myslec
Podziel się: