reklama
Madzionga to mnie zmartwilas tym usgJa mam z tyłu głowy ze może coś pójść nie tak i nie będzie mojej fasolki ale staram się myśleć pozytywnie.U Ciebie też będzie dobrze,zobaczysz
co do zaparc. ...ten kefir ze śliwkami polecam ale nie jednocześnie! Trawienie regulują jabłka, jogurty (activia ),orzechy,czerwona i zielona herbata☺
co do zaparc. ...ten kefir ze śliwkami polecam ale nie jednocześnie! Trawienie regulują jabłka, jogurty (activia ),orzechy,czerwona i zielona herbata☺
Będzie dobrze wszystko !!!!!!!Madzionga to mnie zmartwilas tym usgJa mam z tyłu głowy ze może coś pójść nie tak i nie będzie mojej fasolki ale staram się myśleć pozytywnie.U Ciebie też będzie dobrze,zobaczysz
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Trochę wolnego to chociaż mogę być na biezaco
Bety72
Fanka BB :)
Ale tu dzisiaj cisza :-)
zlapalam zasieg to pisze
hejka Walentynki:-)
anika, strasznie sie ciesze,ze jest serducho!!! Gratulacje!
najki, super,ze udalo ci sie umowic na histero
Emi, urocza walemtynka))
Bety, kciuki za Ciebie, oby sie udalo!
Ja jutro mykam do Krakowa po plan na moje dwa male Smoki ......
Mozecie jutro odnalezc i wrzucic kalendarz, bo chyba duzo sie dzieje z tego co pamietam ja nie dam rady przez komorke. Buziaki
hejka Walentynki:-)
anika, strasznie sie ciesze,ze jest serducho!!! Gratulacje!
najki, super,ze udalo ci sie umowic na histero
Emi, urocza walemtynka))
Bety, kciuki za Ciebie, oby sie udalo!
Ja jutro mykam do Krakowa po plan na moje dwa male Smoki ......
Mozecie jutro odnalezc i wrzucic kalendarz, bo chyba duzo sie dzieje z tego co pamietam ja nie dam rady przez komorke. Buziaki
reklama
Ewa, A który to tydzień ? Jak zwykle nie mogę bić znaleźćJa juz jutro kolejne usg ciekawe co tam sie dzieje w moim brzuszku
Podziel się: