reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzisiaj 6dpt 5 dniowych blastek,rano zrobiłam sikacza bo mam dzisiaj urodziny więc byłby fajny prezent choć to wcześnie i wyszedł cień cienia,nie wiem czy to widzę czy mam urojenia ale troche się cieszę.......

Limonko, wszytskiego najlepszego :))) i niech się spełni najwaznijesze zycznie urodzinowe!

Bety, trzymam kciuki!!!! cuda się zdarzają! dlaczego Tobie miałby się taki nie zdarzyc, hm? ;)

Kwiatuszek, ogromnie jestem ciekawa, co tam się w Tobie skrywa:) przed Tobą długie dni oczekiwania, ale pozytywne myslenie i spokój na bank zaowocują czyms pieknym! nie zapomiam o Twoich zarodkach &&&&

Dziewczyny, wybaczcie, ze dopiero teraz...

Kropek ma maleńkie pikające serduszko i jest śliczny :) nie posłuchalismy, ale widzielismy ten pulsujący punkcik, który bardzo nas rozczulił :) krwiak się zmiejszył i lekko zmienił położenie, Kropek mocniej zakotwiczony. Nadal lezenie plackiem, ale zagrozenie zdecydowanie mniejsze niż ostatnio. Krwiak ładnie się wchłania i gdyby nie on, to zdaniem lekarki byłoby idelanie. Z leków niektórych powoli schodzimy, a dodano witaminę D. Karta ciazy załozona :))

Wybaczcie, ze tylko o sobie....

Annemarie "serca mam dwa" :))
gratuluję :) odpoczywaj i dbaj o Was :)

Bety trzymam kciuki za przyrost bety [emoji110][emoji110][emoji110]

Anika twój kropek juz sie rozprawi krwiakiem [emoji6]

Kwiatuszek beta ładnie urosła i oby rosla tak pieknie dalej [emoji110]

A ja juz tak sie uzależniłam od forum ,ze co chwile zaglądam czy jest nowy wpis[emoji5]

hej :) robiłam trzy bety: w 9,11 i 13dpt. jutro myślałam zeby iść znowu (to będzie 15dpt), ale mąż ma dosyć i mówi, że skoro ładnie przyrasta, to żebym dała sobie spokój już :p
właśnie ja idę jeszcze w 14dpt (poniedziałek )i zastanawiam się czy nie iść jeszcze pod koniec tygodnia. ...a jak się czujesz?

reklama
Do góry