reklama
damayanti
Fanka BB :)
lolitko, wielkie, wielkie gratulacje!
Dzięki twoim postom i ja się robię coraz mądrzejsza, spokojniejsza. A z tym cudem to jest chyba tak, że jak się trochę spokojniej podejdzie, mniej panikuje, to się wydarza i już, tak jak pisałaś - taka sama ty, takie same leki itp. To jest niesamowite ...
Kiedy udało mi się zajść w ciążę z córcią, moja mama u mnie to od razu wyczula. Nie wiem, skąd wiedziała
Dzięki twoim postom i ja się robię coraz mądrzejsza, spokojniejsza. A z tym cudem to jest chyba tak, że jak się trochę spokojniej podejdzie, mniej panikuje, to się wydarza i już, tak jak pisałaś - taka sama ty, takie same leki itp. To jest niesamowite ...
Kiedy udało mi się zajść w ciążę z córcią, moja mama u mnie to od razu wyczula. Nie wiem, skąd wiedziała
szarlotka80
damayanti kobiety jakoś mają takie wyczucieMoja mama też wiedziała zanim cokolwiek powiedziałam, a ciocia która mieszka 2 pietra nad nami, pierwsza rozmawiała ze swoją siostrą że ja to chyba w ciąży jestem....a to był taki ledwo ledwo początek....jakoś te starsze mają instynkt chyba
szarlotka, a Ty wiedziałaś przed zrobieniem testu że się udało??miałaś jakieś objawy?? i skąd test w 8 dniu po transferze??
hej isia-dojzalam ze dopytujesz sie o jakies objawy, wiec na wstepie zaznaczam ze moze byc ze nie ma zadnych, sama szukalam desperacko jakiegos znaku wiec cie rozumiem ale nie traktuj na 100% tego co napisze ani tez reszta niech sie na sile nie doszukuje a wiec jak u mnie klapnelo za 1 razem to pocilam sie bardzo w nocy, latalam czesto siku i mialam duze piersi, niestety przy drugiej becie zaczelo spadac i cos tam bylo ale sie nie przyjelo, za drugim-kompletnie nie udanym razem nie mialam zadnych objawow i wiedzialam ze nic nie bedzie i beta byla 0, w obu przypadkach te same leki i tez podane 2 blastocysty tyle ze za 1 razem swiezynki a 2 crio, za trzecim razem na poczatku nic 7 dnia klulo mnie w miejscu transferu 8-9 dzien bole jak przed okresem i zawsze na okres boli mnie prawe kolano i wtedy tez wiec myslalam ze po ptakach, 10-11 dzien troche bolalo jak na okres, caly czas bolaly mnie piersi i mialam powiekszone sutki i biegalam czesto siusiu w nocy, strasznie sie pocilam-doslownie plywalam i mialam b.lekki sen, zapisalam te wszystkie objawy bo mam jeszcze 2 mrozaczki i zeby nie zapomniec wiec odgrzebalam dla ciebie i moze ci cos z tego da na dzieje ale jak nie to nie daj sie zwariowac bo czesc objawow to moga byc leki albo bog wie co! zycze powodzenia i trzymam kciuki, aha test zrobilam w dniu bety-13 dpt rano bo wczesniej postanowilam ze nie i juz, wyszly 2 krechy, druga byla raczej slaba ale widoczna
czarnykot
czarnykot, a Ty wiedziałaś przed zrobieniem testu że jesteś w ciąży, że się udało?miałaś jakieś objawy??a jak tak to w którym dniu po transferze?
isia25 dokladnie nie pamietam,kiedy co i jak,ale mialam duzo objawow ciazy.Plamienie implantacyjne,bol brzucha jak na @,bol syskow,mdlosci,a tuz przed testowaniem wyszly mi zyly na piersiach.Myslalam,ze zwariowalam i se sama te objawy wkrecam.Przeciez bylam nafaszerowana hormonami i to one mogly towszystko wywolywac...nie raz mialam chwile zwatpienia,no i bety jeszcze nie mialam mozliwosci zrobic.Normalnie bylam mega cierpliwa i dopiero w13 dpt zrobilam test i pokazaly sie II krechy Transfer mialam 14 marca,wiec moze cofnij sie do tego czasu na forum,bo ja dzien po dniu opisywalam swoje samopoczucie po transferze.
A ty kiedy testujesz kochana? Jakos w nastepnym tygodniu ? Czy moze najpierw betka?
dzięki wielkie dziewczyny no ja mam dziś 7 dzień po transferze, a testowanie dopiero we wtorek..i tak się zastanawiam nad tymi objawami..no ja miałam takie ciągnięcie na dole brzucha zaraz po transferze przez 3 dni..a potem raz za czas..a teraz tak jakby nic i się troszkę martwię..nie mam żadnych mrozaków z tego podejścia i liczyłam też że może stanie się cud..widziałam że niektóre dziewczyny już w 8 dniu testowały niektóre już w 6 dniu po transferze robiły bete..a mnie tak kusi i myśle cały czas o tym..czy nie dało by się jakoś choć sikańca zrobić wcześniej, ale nie wiem jak wcześnie można, żeby był wiarygodny..
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
isia - ja nie wiedzialam do konca czy jestem w ciazy. jedyne co jakos mnie tak podpowiadalo to ze od 2dpt mialam bardzo delikatne bole jak na okres - a nigdy wczesniej po transferach tak sie nie czulam. i to czesto mi sie spac w trakcie dnia chcialo. i to wszystko. to byly bardzo subtelne objawy i nie wiedzialam czy to na pewno ciaza. nie mialam takiego wyczucia. 9 dpt wszystko ustalo - ani brzuch juz mnie nie bolal, ani spac mi sie nie chcialo i byalm zrozpaczona ze juz po wszystkim.... myslalam ze tej nocy stracilam zarodek o ile jakis tam byl.... no ale okazalo sie pozniej inaczej
takze objawow prawie zadnych, a teraz wogole nie mam zadnych objawow. gdyby nie wczorajsze usg to nie wiedzialabym ze jestem w ciazy bo nic nie czuje..... oprocz troszke bolacych piersi (ael to delikatny bol przy dotyku tylko) ktore tez moga byc wynikiem brania duphastony
takze objawow prawie zadnych, a teraz wogole nie mam zadnych objawow. gdyby nie wczorajsze usg to nie wiedzialabym ze jestem w ciazy bo nic nie czuje..... oprocz troszke bolacych piersi (ael to delikatny bol przy dotyku tylko) ktore tez moga byc wynikiem brania duphastony
martyna222
udało się ! :)
Kurcze teraz dopiero przeczytałam ...gratuluję i bardzo się cieszędziewczyny
mialam niespodziewana wizyte serduszkowa - poszlam na krew a i wizyta sie wydarzyla...... JEST SERDUSZKO. moja dziecina rosnie i ma sie dobrze. co za ulga....
ps. śliczny suwaczek -buziaki
reklama
szarlotka80
Isia 25 ja miałam taki objaw że bardzo silne skurcze jak na @...nawet silniejsze wiec myślałam że już po.....pisałam dziewczynom tu też , no i ból głowy który u mnie przepowiadał zawsze @.....i dlatego stwierdziłam ze nie wytrzymam i test 8 dnia zwykły sikaniec.....i byłam w wielkim szoku....dłuuugo nie miałam żadnych objawów....
Podziel się: