reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jak się czujesz Aniolkowa? :) dokuczaja dolegliwości ?

Ja nie mam żadnych dolegliwości ciążowych oprócz boli jak na @ co kilka dni. Czasem mnie gdzieś tam szarpnie mdłość na myśl o jakims jedzeniu, ale ogólnie żadnych mdłości, senności czy bolących piersi. Apetyt mam taki, ze tylko bym jadła, a,e za duzo nie dam rady. Kompletnie nie czuje sie w ciazy. Mam czasem słabszy dzień, że szybciej sie męczę, ale to nic wielkiego. (Do 6 tyg byłam tak słaba, ze nie mogłam wyjsć na schody czy cokolwiek zrobić w kuchni). Chyba za te wszystkie problemy w poprzednich ciążach teraz mi los wynagradza :wink: albo ruszą dolegliwości ze zdwojoną siła w ostatnim trymestrze :wink:

A ty jak sie czujesz?

Ja nie mam żadnych dolegliwości ciążowych oprócz boli jak na @ co kilka dni. Czasem mnie gdzieś tam szarpnie mdłość na myśl o jakims jedzeniu, ale ogólnie żadnych mdłości, senności czy bolących piersi. Apetyt mam taki, ze tylko bym jadła, a,e za duzo nie dam rady. Kompletnie nie czuje sie w ciazy. Mam czasem słabszy dzień, że szybciej sie męczę, ale to nic wielkiego. (Do 6 tyg byłam tak słaba, ze nie mogłam wyjsć na schody czy cokolwiek zrobić w kuchni). Chyba za te wszystkie problemy w poprzednich ciążach teraz mi los wynagradza :wink: albo ruszą dolegliwości ze zdwojoną siła w ostatnim trymestrze :wink:

A ty jak sie czujesz?
Martwię się bardzo. Strasznie bym chciała usłyszeć serduszko. To jest moje największe marzenie. Boli mnie głowa, czyści mnie, mam tysiąc kiepskich myśli na minutę na zmianę z euforia.... To tak w skrócie :D

Madzionga rozumiem że się martwisz, to zupełnie normalne. Postaraj się jednak zrelaksować, gadaj sobie do brzuszka, oglądaj komedie, jak dasz rade to może jakaś dobra książka - czas ci szybciej zleci do usg i trochę odciagniesz myśli. Uwierz że się uda! Kciuki na tym forum działają cuda

Hess z jednej strony czas szybko leci sle pamietam ciąże wcpeireszym trymestrze od usg do usg :) po 18 tygodniu miałam tylko dwa razy w pl raz tutaj a tsk to polozna słuchała tętna i rodzinny zaglądał usg ale tskie prawdziwe to 3rsxy i spoko ale ns poczatku to czekanie było ciagle :)

reklama
Dziewczyny od 2 dni mam swędzenie intymne a jestem 5 dzień po transferze 5 dniowych blastek,stosuję pimafucin bo mam go w domu,trochę pomaga cz taka infekcja nie zaszkodzi moim kropeczkom?biorę luteinę 3x100

Do góry