reklama
Kurczę ja juz chce zacząć zastrzyki , doczekać sie nie mogę, ostatnie dobre wiadomosci na forum jakoś mnie pozytywnie nastawily i liczę ze to mój czas. Nawet kupiłam ostatnio kocyk , jak ktoś napisał zeby dag znać wszechswiatu ze jestem gotowa.
Zazwyczaj 28Inka,a normalnie,jakie masz dlugie cykle???Ja26-28 dni.
Raczej wątpię nie czuje się ciążowa przez 8 lat nigdy naturalnie nie zaskoczyło wiec szansa na naturals raczej marna. A ty podejrzewasz naturals, test robiłaś ?Jest opcja naturalsa?
Mam 2 niedrozne jajowody wiec raczej w cuda y mnie nie wierze,boje sue ze po ostatniej stymulacji zrobily mi sie cysty i hamuja mi okres.
Nie pozostaje nam nic jak cierpliwie czekać
Hehe to ja pisałam o wszechświecie, to z takim przygotowaniem musi nam sie udać, wszechświat już wieKurczę ja juz chce zacząć zastrzyki , doczekać sie nie mogę, ostatnie dobre wiadomosci na forum jakoś mnie pozytywnie nastawily i liczę ze to mój czas. Nawet kupiłam ostatnio kocyk , jak ktoś napisał zeby dag znać wszechswiatu ze jestem gotowa.
Hehe to ja pisałam o wszechświecie, to z takim przygotowaniem musi nam sie udać, wszechświat już wie
Tak, musi sie udać.
Jak się czujesz ? I jak twoje zarodeczki ile przetrwało.
reklama
24magda09
Fanka BB :)
Kochana bo jeśli się udało i masz niedrozne jajowody to ja zacznę na prawdę wierzyć w cuda ) zrób może test co?? Czekam na wspaniałe wieści od ciebie )))))Mam 2 niedrozne jajowody wiec raczej w cuda y mnie nie wierze,boje sue ze po ostatniej stymulacji zrobily mi sie cysty i hamuja mi okres.
Podziel się: