To robić czy nie robić ? Ja pitole, nie wiem. Nosi mnie. Dzisiaj mnie tak przeczyscilo, że aż się poryczalam, że pewnie już po ciążyKwiatuszek?! O jaaaa! Aż chcialaoby się rzec, co teraz?!
Madzionga, jestem w kontakvie z dwiema klinikami (jedna robiła transfer, w drugiej mam gin) i żadna nie kazała mi badać progestrpnu twierdząc, ze badanie jest niemiarodajne, poziom skacze w ciagu doby, a np duphaston nie wychodzi w badaniach. A jak sama zrobiłam, to lekarz zapytał "i po co?". Progeateeonu mam sporo i wierzę, ze będzie dobrze.
reklama
What ?dobrze rozumiem,mozesz byc w ciazy i podchodzisz w sobote do punkcji???wyprostuj mnie bo nie kumam
haha ja też
anika11
Fanka BB :)
U mnie w pierwszej ciąży wychodził niski i okropnie się tym stresowalam. W związku z p odraznieniem luteina po pierwszym transferze, przy drugim dano mi prolutex i duphaston. Nie sprawdzałam poziomu. Wiem, ze wiele dziewczyn tutaj bada i uważam, ze lekarze indywidualnie do tego podchodzą w różnych klinikach. Dla jednych to standard dla innych zbędne badanie. W której się leczysz?
Kurna,zrobie a co w tej tabelce ma byc ,oprocz nika,wiek, diagnoza,klinika,ilosc podejsc,transfery udane i nie udane.???
Szczekamna wasze sugestie.
Nie wiem tylko jak to technicznie zrobic,zeby byla dla wszystkich zawsze dostepna i zebysmy nie musialy jej wiecznie szukac.Musze do Pani ADMINISTRATOWEJ napisac
No nie wiem może też coś na temat ilości komórek?
I też zarodków - jakie były, ile było ?
annemarie
ja zawsze robilam bo np. jak jest zbyt niski to jest to zagrozeniem dla ciazy.Jak sie to wie mozna od razu reagowac i obstawic Cie lekami,a nie czekac jak zaczniesz plamic i dopiero wtedy.Musisz sama zadecydowac i do tego ,ze po invitro nie mozna byc spokojnie "w ciazy" tez sie przyzwyczaisz.
Zawsze bedzie cos.
Masz piekny przyrost Bety i to jest najwazniejsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Zawsze bedzie cos.
Masz piekny przyrost Bety i to jest najwazniejsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
luteina dopochwową 3 x 200mg . i tyleMadzionga a ile przyjmujesz progesteronu?
annemarie
Kwiatuszkowi muszą pobrać komorki żeby jej z nimi nie zostawiać bo mogłyby zrobić się torbiele. No i pobiora i zrobią rodzeństwo dla naturalsa
Ale jaja komorki musza pobrac,bo jak same zaczna pekac to nam kwiatuszek eksploduje.Nie slyszalam nigdy o takim przypadku.
Kwiatuszku,a co lekarz na to? ma jakies sugestie? Progesteron ,masz juz piekny ciazowy .
reklama
Podziel się: