reklama
annemarie
Fanka BB :)
dziękuję !!! czyli lepiej może jutro z betą zbadam też progesteron...
Przypuszczam,ze progesteron mialas badany,tylko nikt z Toba tego tematu nie poruszyl.Lekarze sa przewaznie zdania ze im mniej wiesz ,tym sie mnie denerwujesz.Na dwoje babka wrozyla....Ja wole wiedziec
Jesli masz taka opcje to zrob Bete,Prg i E2 (Estradiol)
kwiatuszekq20
Dziewczyny progesteron urósł do 18,90
Beta z 2,6na 5,2 doktor podejrzewa wczesna ciążę. Punkcja w sobotę o 11
Pęcherzyków jest koło 10ale 5większych i 5mniejszych jakoś tak.
Co ja mam myśleć?
Co ja mam myśleć?
annemarie
Dziewczyny progesteron urósł do 18,90
Co ja mam myśleć?
What ?dobrze rozumiem,mozesz byc w ciazy i podchodzisz w sobote do punkcji???wyprostuj mnie bo nie kumam
annemarie
Kurna,zrobie a co w tej tabelce ma byc ,oprocz nika,wiek, diagnoza,klinika,ilosc podejsc,transfery udane i nie udane.???anne, no super robisz taką tabelkę?
Szczekamna wasze sugestie.
Nie wiem tylko jak to technicznie zrobic,zeby byla dla wszystkich zawsze dostepna i zebysmy nie musialy jej wiecznie szukac.Musze do Pani ADMINISTRATOWEJ napisac
Jak to
Jak to ??? Jak możesz mieć punkcie przy rosnącej becie ? Nie rozumiem...Dziewczyny progesteron urósł do 18,90
Co ja mam myśleć?
anika11
Kwiatuszek?! O jaaaa! Aż chcialaoby się rzec, co teraz?!
Madzionga, jestem w kontakvie z dwiema klinikami (jedna robiła transfer, w drugiej mam gin) i żadna nie kazała mi badać progestrpnu twierdząc, ze badanie jest niemiarodajne, poziom skacze w ciagu doby, a np duphaston nie wychodzi w badaniach. A jak sama zrobiłam, to lekarz zapytał "i po co?". Progeateeonu mam sporo i wierzę, ze będzie dobrze.
Madzionga, jestem w kontakvie z dwiema klinikami (jedna robiła transfer, w drugiej mam gin) i żadna nie kazała mi badać progestrpnu twierdząc, ze badanie jest niemiarodajne, poziom skacze w ciagu doby, a np duphaston nie wychodzi w badaniach. A jak sama zrobiłam, to lekarz zapytał "i po co?". Progeateeonu mam sporo i wierzę, ze będzie dobrze.
reklama
Annemarie, ja mialam transfer mrozaczkow i nie miałam żadnych badań... Nic, po prostu pojechałam do kliniki wsadzili dwa zarodki i wróciłam. Tyle. Także dzięki za podpowiedź. Jutro zrobie te badania i pewnie będę was zadreczac wynikami..mPrzypuszczam,ze progesteron mialas badany,tylko nikt z Toba tego tematu nie poruszyl.Lekarze sa przewaznie zdania ze im mniej wiesz ,tym sie mnie denerwujesz.Na dwoje babka wrozyla....Ja wole wiedziec
Jesli masz taka opcje to zrob Bete,Prg i E2 (Estradiol)
Podziel się: