reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A mój Parens z Krakowa na 4.miejscu. A w zeszłym roku był chyba na 17... Miałam mieszane uczucia co do podejścia lekarza itd. Ale teraz to chyba pojadę go wysciskac :D
Hej,Madzionga,Ja też leczę się w Parens w Krakowie u Janeczki .Teraz czekam na Jego rezultaty (wyniki),oby sprawiły że będzie cud,buziaki dla Ciebie

Przepraszam ,może źle się wysłowiłam,nie sądzę że nie bedzie wcale ale w moim przypadku myślałam że z 14 będzie znacznie więcej a jest tylko 4 ,szok
ja znając nasze wcześniejsze próby i fakt, że właśnie na tym etapie zarodki nam obumierały, zdaję sobie sprawę, że na pewno nie będzie to porażająca ilość, obstawiam właśnie 4, może 5.

Witam dziewczyny, ja po wizycie w klinice, miala byc niby kontrola po transferze, a ogolnie nie bylo prawie nic tylko pregnyl mi podali,niby na lepsze ewentualne zagniezdzenie zarodka.
Kurna a ja w glowe od soboty czyli od transferu zachodzilam bo sie zastanawialam po co ta kontrola i zastrzyk.
Jestem zla bo taki zastrzyk ja sobie przed punkcja sama musialam zrobic i nikt do kliniki nie kazal mi przylatywac.
Kurcze zaczyna mnie brzuch w dole brzucha ciagnac, pobolewac jak na malpe, boje sie ze bedzie za chwile pozamiatane.
Tak jak Hess pisze ze objawy @ nie oznaczają zawsze @.
dzięki dziewczyny za wsparcie ;) Nie byłam nastawiona na to, że uda się już za pierwszym razem, ale kiedy pierwszy raz w życiu zobaczyłam DWIE kreski... z resztą same wiecie jak można się czuć ... ale to nie koniec historii ! miesiąc na zebranie sił do dalszej walki jest cholernie ciężko, ale damy radę !!!
Natula :-( :( przykro mi... Na pewno jest ci ciężko ale najważniejsze że nie tracisz wiary i nadzieji i zobaczysz że po paru dniach będziesz silniejsza. Trzymam za Ciebie kciuki a teraz odpocznij zrelaksuj się a za miesiąc do WALKI:biggrin2::biggrin2:

Witam dziewczyny, ja po wizycie w klinice, miala byc niby kontrola po transferze, a ogolnie nie bylo prawie nic tylko pregnyl mi podali,niby na lepsze ewentualne zagniezdzenie zarodka.
Kurna a ja w glowe od soboty czyli od transferu zachodzilam bo sie zastanawialam po co ta kontrola i zastrzyk.
Jestem zla bo taki zastrzyk ja sobie przed punkcja sama musialam zrobic i nikt do kliniki nie kazal mi przylatywac.
Kurcze zaczyna mnie brzuch w dole brzucha ciagnac, pobolewac jak na malpe, boje sie ze bedzie za chwile pozamiatane.

Marluna mnie kilka dni po transferze tak bolał brzuchna @, że byłam pewna że nic z tego, jeszcze ja zawsze mam taki objaw na @ takie mrowienia tam na dole. I to wszystko miałam wlasnie w sobote a w poniedziałek test mi wyszedł pozytywny. Bóle brzucha miałam tak mocne, że nie miałam watpliwości a jednak to znaczyło ciąże :-) zresztą do tej pory mam bóle na @. Organizm sie czasem tak przestawia z trybu @ na ciążowy. Weź nospe i pełen relax :-)

reklama
Do góry