reklama
onadlaniego30
Fanka BB :)
Onadlaniego30 już myślałam, że zostalas w Meksyku ; ) trzymam kciuki żeby tym razem się udało.
Było by zbyt pięknie
Trochę wschodu słońca dla Was
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
onadlaniego30
Ewa mój mąż też mi nie pozwala nic robić. Jak tylko coś w domu zrobię to słyszę, że on że mną nie będzie jeździł na pogotowie jak na gatkach coś będzie. Mam po prostu wypoczywać i tyle.
Lez kochana i wypoczywaj
Ewa651
Ja leze ale to ciagniecie w pachwinach daje mi popalic niezle dla mnie to nowosc I nigdy tego nie czulam I zawsze jakies obawy czy tak ma bycEwa mój mąż też mi nie pozwala nic robić. Jak tylko coś w domu zrobię to słyszę, że on że mną nie będzie jeździł na pogotowie jak na gatkach coś będzie. Mam po prostu wypoczywać i tyle.
onadlaniego30
Myśle, ze tak będzie ...Banaszewska stanie na uszach a tym razem wam zrobi bobasa
Ewa651
To dobrze będę spokojniejszaEwa ja też tak miałam, czyli chyba tak ma być
reklama
kate_p7 : nie chcą się zagnieździćA nie zagnieżdżają się? bo to sa bardzo ladne zarodki?
anika trzymam kciuki za jutro moco moco:-) jak się czujesz? o której wizyta? usg pęcherzykowe czy już serducho a może połówkowe:-) buehe
A Przemek rosnie, już ubranka na 68cm nosi i chyba za 2tyg już będzie trzymal sam głowe. A tak to mały terrorysta, dzisiaj do 2.00 nie dal mi spac, bo gadał do firanek:-) A jak mu się znudziło to mnie zaczepiał, wiec wyłaczylam swiatło i dupą się odwróciłam na znak, ze idziemy spac. To mnie szturchał i eeeeeee!!!
moniusia jak się czujesz? jak dziecie/kolezanka i nastroje?
Podziel się: