To bardzo wazne żeby mieć wsparcie w takich osobach... nikt nie zrozumie tak, jak myNikola to forum jest cudowne. Sama dosyc niedawno odkrylam to forum i nie moge sie z nim rozstac. Zagladam tu kilka razy dziennie a dziewczyny naprawde znaja sie na temacie i potrafia pomoc.
reklama
HejMartita78 w Bocianie na pewno wam pomogą. Ja też jestem zadowolona z obsługi.
Kochana mam taką nadzieję bo od kilku miesięcy o niczym innym nie myślę czasami mam wrażenie że zwariowałam wszędzie widzę kobiety w ciąży i zadaje sobie pytanie dlaczego to nie mogę być ja
iga2421
Fanka BB :)
Jak ja bym chciała popaść w taką epidemię o niczym inny nie marzę Wizytę mam 5 lutego a czas wlecze się i wlecze
Pamietam jak mialam pierwszy raz isc na wizyte w klinice. Czas ciagnal sie strasznie. A od momentu zapisania czekalismy miesiac.I jakims cudem tak nam sie szybko potoczylo ze potem wizyta za wizyta, przed stymulacja zrobilam sobie kilkudniowe wakacje i udalo sie za pierwszym razem.
Martita kiedys i ty bedziesz tak to wspominac.
A 5 lutego zaczynacie stymulacje?
5 lutego zaczynamy stymulację teraz biorę zastrzyki gonapeptyl na wyciszenie Całe szczęście od jutra zawaliłam się pracą nie będę miała czasu na myślenie bo oszalejęPamietam jak mialam pierwszy raz isc na wizyte w klinice. Czas ciagnal sie strasznie. A od momentu zapisania czekalismy miesiac.I jakims cudem tak nam sie szybko potoczylo ze potem wizyta za wizyta, przed stymulacja zrobilam sobie kilkudniowe wakacje i udalo sie za pierwszym razem.
Martita kiedys i ty bedziesz tak to wspominac.
A 5 lutego zaczynacie stymulacje?
reklama
Podziel się: