reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Mowilas przeciez ze ma byc wojna i ma byc krwawo! To se wzielam do serca [emoji23][emoji23]
Bez znieczulenia bo dac nie chcieli hahah ale polozna odbierająca porod mowi ze do 10.15 urodzę :)duzo sie nie pomyliła, ja na samej porodówce byłam po 8 wiec porod tak na prade 2h, bo partych nie licze bo one nie bola tylko sie mega kupę wali taka półroczna :D
Miedzy 9 a 10 cm to tak, maz jako wieszak sie przydał :)
Znaczy wstawałam na skurcz, wieszałam sie mu na reku bo ustać nie mogłam i prawie paluchy mu złamałam hahahahh
Zobacz załącznik 742780
A to moja corka [emoji23][emoji23]jeszcze opuchnięta i juz z charakterem
Slodka

reklama
10348383_692509614162961_8437713257344649147_n.jpg

Witam dziewczyny
Jak ja Wam zazdroszcze ze jestescie w Polsce
Dzisiaj mialam termin testu ok zrobilam maz pojechal z wynikiem i testem przy okazji po recepte
Ja liczylam ze oni jutro kaza przyjsc mi na bete
A jak dla nich to jeszcze za wczesnie masakra jakas
Nie stac mnie prywatnie placic i musze czekac
A dzis zle sie czuje bola mnie plecy brzuch jakbym @ miala i boje sie coraz bardziej:(
A to z dzisiaj i co mi z tego jak dalej nic nie wiem i sie niepokoje
Jedynie wyznaczyli termin usg Na 1.02
Tak mnie martwia te bole @

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    791,3 KB · Wyświetleń: 69
  • image.jpeg
    image.jpeg
    430,8 KB · Wyświetleń: 63
Mowilas przeciez ze ma byc wojna i ma byc krwawo! To se wzielam do serca [emoji23][emoji23]
Bez znieczulenia bo dac nie chcieli hahah ale polozna odbierająca porod mowi ze do 10.15 urodzę :)duzo sie nie pomyliła, ja na samej porodówce byłam po 8 wiec porod tak na prade 2h, bo partych nie licze bo one nie bola tylko sie mega kupę wali taka półroczna :D
Miedzy 9 a 10 cm to tak, maz jako wieszak sie przydał :)
Znaczy wstawałam na skurcz, wieszałam sie mu na reku bo ustać nie mogłam i prawie paluchy mu złamałam hahahahh
Zobacz załącznik 742780
A to moja corka [emoji23][emoji23]jeszcze opuchnięta i juz z charakterem
Genialne zdjecie :)

Ewa651, ltkaj magnez i no spa w razie potrzeby. Ile kosztuje u Ciebie beta prywatnie?
No pewnie 200 250 a ja niestety teraz nie pracuje tulip maz on przechodzi to ok a ja niestety jestem tak rozdrazniona ze od rana mamy ciche dni
Mam z Polski magnez magnofar I nospe i lykam myslisz ze to w jakis sposob pomaga

reklama
Do góry