reklama
Ewa651
Fanka BB :)
Tak tylko przez 2 dni miałam takie wyraźne a dzisiaj juz takie nie sąEwa651 nie ważne czy blada druga kreska czy nie. Ważne ze jest. Ja tez miałam blada druga a byłam w ciąży.
Hess trzymam kciuki a krew możne być po punkcji, ja tez trochę plamiłam. W końcu coś tam ci majstrowali z jajnikami...
Niestety na betę dopiero w sobotę
Tak tylko przez 2 dni miałam takie wyraźne a dzisiaj juz takie nie są
Niestety na betę dopiero w sobotę
a nie możesz prywatnie iść na betę? w sobotę powtórzyć i wtedy widać byłoby przyrost od razu
iga2421
Ale na teście jest napisane ze nawet blada kreseczka oznacza ciąże. Badz spokojna. A jak się bardzo martwisz to zrób tak jak mówią dziewczyny idź na bete i się okaże. Ja bym tak zrobiła. Te dwa dni nerw nie są ci wskazane w błogosławionym stanie.
Ewa651
Tak tylko myślałam ze jakbeta przyrasta go i kreseczki są lepsze test tej samej firmyAle na teście jest napisane ze nawet blada kreseczka oznacza ciąże. Badz spokojna. A jak się bardzo martwisz to zrób tak jak mówią dziewczyny idź na bete i się okaże. Ja bym tak zrobiła. Te dwa dni nerw nie są ci wskazane w błogosławionym stanie.
Ale nic szkoda gdybać
A wszystkie Was przepraszam ale po pięciu poronieniach każdy sygnał jest jakaś obawa wczoraj kulo mnie w prawym boku dziś ok ale lekko boli brzuch jak na okres
reklama
Podziel się: