reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

anika11 - super, że już w dwu paku jesteście.

A jam zagwostkę.
14.12 miałam punkcję, 10.12 kochałam się z mężem. Po punkcji wiadomo, prawie 3 tyg. Hiperka. Po niej jeszcze się z raz z mężem przytulalam, ale czułam dyskomfort,wiec nic więcej nie było.
Do dziś nie mam @, a to 42dc.
Bralam przez 4 dni, do niedzieli Luteinę 200mg i już nie biorę.
I coś mnie podkusiło. Możecie mi to racjonalnie wyjaśnić, bo aż nie chce mi się wierzyć?
Pobolewają mnie jajniki jak na @, ostatnio znowu odruch wymioty, schudłam 4 kg, ale to pewnie hiperka.
Pierwszy raz w życiu wyszedł mi pozytywny.

Załączniki

• 1452608697426.jpg
    1452608697426.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 104
reklama
anika11 - super, że już w dwu paku jesteście.

A jam zagwostkę.
14.12 miałam punkcję, 10.12 kochałam się z mężem. Po punkcji wiadomo, prawie 3 tyg. Hiperka. Po niej jeszcze się z raz z mężem przytulalam, ale czułam dyskomfort,wiec nic więcej nie było.
Do dziś nie mam @, a to 42dc.
Bralam przez 4 dni, do niedzieli Luteinę 200mg i już nie biorę.
I coś mnie podkusiło. Możecie mi to racjonalnie wyjaśnić, bo aż nie chce mi się wierzyć?
Pobolewają mnie jajniki jak na @, ostatnio znowu odruch wymioty, schudłam 4 kg, ale to pewnie hiperka.
Pierwszy raz w życiu wyszedł mi pozytywny.
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Nie zartuj sobie :D

reklama
Emenems - no wiem, co oznaczają 2 kreski i jak się dzieci robi, ale jak to? Przecież stymulację miałam, punkcję...
Moze jakies zbladzone jajo :D ty to bierz ten progesteron :D
[emoji23][emoji23]
Padlam hahahahahah o kurde, no ale co moze a taka krechę na teście robic ?! Cień cienia kumam bo sie zdarza ... No ale to ?!

Do góry