Yplock, mój M brał salfazin, koenzym, folik, ale największą poprawa była po operacji zylakow
Twój miał operację żylaków? Tyle razy się pytałam na forum i ,że na Ciebie nie trafiło
Jakie miał - duże?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Yplock, mój M brał salfazin, koenzym, folik, ale największą poprawa była po operacji zylakow
Kochane, czy są sprawdzone sposoby na poprawę ilości plemników. Czy Undestor Wasi panowie może stosowali?
Dziewczyny, nie zgadniecie co się stało?!?!
Dzwonili do mnie z Novum i powiedzieli, że mamy jeszcze jedną blastocyste jedynkę, czyli łącznie 2 zarodki. No, nie są dobre jakoś bardzo, ale tak się cieszę, że hej!!! Wiem, że to połowa sukcesu, ale humor od razu mam lepszy )))))
I szach mat ateiściDziewczyny, nie zgadniecie co się stało?!?!
Dzwonili do mnie z Novum i powiedzieli, że mamy jeszcze jedną blastocyste jedynkę, czyli łącznie 2 zarodki. No, nie są dobre jakoś bardzo, ale tak się cieszę, że hej!!! Wiem, że to połowa sukcesu, ale humor od razu mam lepszy )))))