reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Monisia, wydaje mi się, ze komuś już o tym pisałam. Może Tobie;) żylaki powtórka naziemnego do 3,9mm. Zdecydowaliśmy się na operację, bo leki nie pomagały. Lekarze mówili, ze może się poprawić ale nie musi. U nas pomogło. W styczniu koncentracja była 23 mln, a po zabiegu 90 mln. Ruch poszedł z 44 na 70. Morfologia z 2 na 4. Zawsze coś ;)

Dziewczyny, nie zgadniecie co się stało?!?!
Dzwonili do mnie z Novum i powiedzieli, że mamy jeszcze jedną blastocyste jedynkę, czyli łącznie 2 zarodki. No, nie są dobre jakoś bardzo, ale tak się cieszę, że hej!!! Wiem, że to połowa sukcesu, ale humor od razu mam lepszy :))))))

Kochane, czy są sprawdzone sposoby na poprawę ilości plemników. Czy Undestor Wasi panowie może stosowali?

mój M brał Addyzoa i wit E, teraz po wizycie u androloga moze dowiem się czegoś więcej, chociaż w poprzedniej klinice lekarz mówił że cały cykl spermatogenezy trwa 3 miesiące wiec tyle należy łykać wspomagacze, żeby dały jakikolwiek skutek

Dzwonili do mnie z Novum i powiedzieli, że mamy jeszcze jedną blastocyste jedynkę, czyli łącznie 2 zarodki. No, nie są dobre jakoś bardzo, ale tak się cieszę, że hej!!! Wiem, że to połowa sukcesu, ale humor od razu mam lepszy :))))))

pięknie, nareszcie jakieś dobre wieści się tu pojawiają :)

I szach mat ateiści :D

reklama
Do góry