reklama
nineczka
Fanka BB :)
Moja fruzia wcinała enfamil premium AR 2, bo ma refluks. Ulewała zdecydowanie mniej, baaardzo ładnie przybierała na wadze (początkowo lekarz bał się o niedowgę teraz mała jest na 95 centylu ). Teraz za zgodą lekarza przeszliśmy na bebilon 2. To dopiero drugi dzień. Jeśli znowu zacznie ulewać wracamy na enfamil.
Witaj:-)Mój Antoś jest na Enfamilu AR,bo bardzo ulewaCo do ulewania to nie widać znacznej poprawy w stosunku do innych mlek(pił już bebilon pepti,nan,bebiko,nutramigen)Rozwija się prawidłowo i tylko na tym mleku przybywa na wadze mimo ulewań.Podejrzewam że inne mlecza tez są oki jeżeli dziecko je dobrze toleruje,wszysto zalezy od maluszka.Z chęcią bym przeszła na jakieś tańsze mleko bo cena tego nas wykańczaNajważniejsze że misiek rośnie i nie choruje.
Agnieszka_27
mama grudniowa 07
ja Madzie karmie enfamilem AR od polowy stycznia, je bardzo chetnie, ladnie przybiera na wadze tylko dosc droga to impreza - dobrze ze sa apteki internetowe
milka1980
sierpniowa mama' 07
hej :-)
Moja corcia chowana na Enfamil A+ ale po miesiacu zaczelam kupowac tez Enfamil ale Gentles bo malutka po tym pierwszym miala kolki i bole brzuszka a te drugie pomoglo.
Od 5 miesiaca podajmalej Enfapro A+ 6 m-cy + ale juz od 10-11 m-ca przejdziemy na enfapro 12+.(rodzina z enfamil ;-))
Helusia bardzo ladnie sie rozwija i mimo ze nie karmiona piersia to nawet ani jednego katarku nie miala (OD PUKAC) mysle ze wlasnie ENFAMIL jest najleprze mleczko i rzeczywicie tak jest.
Moja corcia chowana na Enfamil A+ ale po miesiacu zaczelam kupowac tez Enfamil ale Gentles bo malutka po tym pierwszym miala kolki i bole brzuszka a te drugie pomoglo.
Od 5 miesiaca podajmalej Enfapro A+ 6 m-cy + ale juz od 10-11 m-ca przejdziemy na enfapro 12+.(rodzina z enfamil ;-))
Helusia bardzo ladnie sie rozwija i mimo ze nie karmiona piersia to nawet ani jednego katarku nie miala (OD PUKAC) mysle ze wlasnie ENFAMIL jest najleprze mleczko i rzeczywicie tak jest.
reklama