reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ksiega imion

Gratuluję podjęcia decyzji dziewczyny. U nas niestety ciężko. Mi bardzo podoba się imię Dominik, ale niestety mężowi nie - mówi, że takie niemęskie :( Chyba nie da się przekonać. Na tapecie jest jeszcze Kajetan (Kajtek) i Andrzej. Tylko właśnie nie wiem jak mówić do małego Andrzejka? Ponoć Jędrek, ale to mi się nie podoba. Co myślicie?

reklama
No dokładnie :) Wiesz to tylko moje zdanie, a jak to jest, i tak będziecie do niego wołać pieszczotliwie tak jak Wam wejdzie i tak :D Mam znajomego Andrzeja i zawsze był chyba Andrzej, no wiadomo już w szkole to Endrju wołali :-D

Zazdroszcze Wam tych decyzji, u nas bedzie ciezko
Aurelia, Artur, Jowita, Julita super!
Kajetan jest synem mojej znajomej:tak:
Dominik fajniutkie, mamy w rodzinie:tak:
Andrzej hmmm znalam jednego i to niezly kiciasz byl:-D:-D

A my wciaz szukamy:baffled:
Ja bym chciala Ethan, Laura czyli siostra mowi ze Nataniel a moj maz ostatnio cos wspomnial o Bruno:-) Bedzie ciezko wiec chyba zdecydujemy po porodzie:-D

anka Nataniel najladniejsze ;-) w skrocie Nat wiec super

heledorka z Twoich propozycji odrazu wybieram Dominika, Andrzej jest ladne, ale faktycznie "dorosle"

u nas stanelo na Matyldzie :happy2:

reklama
Anka mnie też najbardziej podoba się Nataniel.
Herbata moja też miała byś Matylda ale oczywiście mojemu to się w ogóle nie spodobało to imię.
Za to Gabrysia mojej mamie nie przypadła do gustu, cóż nic na to nie poradzę że jej się nie podoba, ważne że Nam się podoba.

Do góry