Gratuluję podjęcia decyzji dziewczyny. U nas niestety ciężko. Mi bardzo podoba się imię Dominik, ale niestety mężowi nie - mówi, że takie niemęskie Chyba nie da się przekonać. Na tapecie jest jeszcze Kajetan (Kajtek) i Andrzej. Tylko właśnie nie wiem jak mówić do małego Andrzejka? Ponoć Jędrek, ale to mi się nie podoba. Co myślicie?
reklama
_Alfa_
Fanka BB :)
Mnie się Andrzej mało dziecięco kojarzy, no ale takie to "dorosłe" imię No ciężko z tym zdrobnieniem, ale to już w praniu wyjdzie, ważne żeby Wam się podobało. Mi się baaardzo imię Adam podoba, teraz zaczyna widzę wracać Darek też.. No ale wracając..
Andrzej: Acin, Adzia, Adziu, And, Anda, Andi, Andre, Andrea, Andreas, Andree, Andrej, Andrejko, Andrejz, Andrew, Andrewciu / Zdrobnienia.pl - bardzo milutka stronka:-)
Andrzej: Acin, Adzia, Adziu, And, Anda, Andi, Andre, Andrea, Andreas, Andree, Andrej, Andrejko, Andrejz, Andrew, Andrewciu / Zdrobnienia.pl - bardzo milutka stronka:-)
anka26_x_07
Mama Laury :)
Zazdroszcze Wam tych decyzji, u nas bedzie ciezko
Aurelia, Artur, Jowita, Julita super!
Kajetan jest synem mojej znajomej
Dominik fajniutkie, mamy w rodzinie
Andrzej hmmm znalam jednego i to niezly kiciasz byl
A my wciaz szukamy
Ja bym chciala Ethan, Laura czyli siostra mowi ze Nataniel a moj maz ostatnio cos wspomnial o Bruno:-) Bedzie ciezko wiec chyba zdecydujemy po porodzie
Aurelia, Artur, Jowita, Julita super!
Kajetan jest synem mojej znajomej
Dominik fajniutkie, mamy w rodzinie
Andrzej hmmm znalam jednego i to niezly kiciasz byl
A my wciaz szukamy
Ja bym chciala Ethan, Laura czyli siostra mowi ze Nataniel a moj maz ostatnio cos wspomnial o Bruno:-) Bedzie ciezko wiec chyba zdecydujemy po porodzie
reklama
Kania78
...
Anka mnie też najbardziej podoba się Nataniel.
Herbata moja też miała byś Matylda ale oczywiście mojemu to się w ogóle nie spodobało to imię.
Za to Gabrysia mojej mamie nie przypadła do gustu, cóż nic na to nie poradzę że jej się nie podoba, ważne że Nam się podoba.
Herbata moja też miała byś Matylda ale oczywiście mojemu to się w ogóle nie spodobało to imię.
Za to Gabrysia mojej mamie nie przypadła do gustu, cóż nic na to nie poradzę że jej się nie podoba, ważne że Nam się podoba.
Podziel się: