reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ksiega imion

reklama
Kania mi też bardzo Gabrysia się podoba, gdyby nie to że najbliższej rodzinie Męża jest, to pewnie takie imie byśmy Córeczce dali, choć moja Mama też kręciła nosem jak powiedziałam o tym.

Anka ja się powtórzę ale mnie też bardzo Nataniel się podoba:-)

Herbata, Matylda ślicznie i ładnie się komponować będzie z imieniem starszej Córeczki:-)

Heledorka, a mnie z kolei bardziej Jędrek się podoba niż Andrzej :-D tak jak Maryńka piszę, imie z "zadziorem", ja miałam pomysł, że gdyby okazało się iż drugi też synek to idealne było by Tymon Jędrzej.
Kajetan i Dominik też bardzo fajne, Kajtek chyba fajniejsze nawet:-)

U nas chyba zostanie Bianca Zofia, Mąż na tą Zofię kręcił nosem ale alernatywne imiona jeszcze mniej mu się podobają:-D

U nas miała być też Martyna, ale dla mnie za ciężki, więc ta Aurelka zostaje. M. ma możliwość dobrania drugiego imienia :-D

Ja nadal stoję w kropce
na 99% dziewczyna
szukam imienia angielsko - polskie
raczej w UK zostaję do końca

Na drugie chyba dam Monika albo Victoria
Imiona akurat po prababciach :-)
gorzej z pierwszym imieniem
Nathalie ​Michelle

Innych typów brak
mojemu M - obojętnie jak dam bo mu pasuje każde :szok:
tylko nazwisko kijowe żeby dopasować i tu jest cały problem :szok::szok::szok::szok::szok:

Ja nadal stoję w kropce
na 99% dziewczyna
szukam imienia angielsko - polskie
raczej w UK zostaję do końca

Na drugie chyba dam Monika albo Victoria
Imiona akurat po prababciach :-)
gorzej z pierwszym imieniem
Nathalie ​Michelle

Innych typów brak
mojemu M - obojętnie jak dam bo mu pasuje każde :szok:
tylko nazwisko kijowe żeby dopasować i tu jest cały problem :szok::szok::szok::szok::szok:

Michelle jest przepiękne imie! zawsze mi sie podobało :)

A nasze dziecko ciągle bezimienne... Kurcze... Mąż ostatecznie poszedł na kompromis i mówi że ewentualnie ADAŚ. Ale Antoś się nie zgadza...

reklama
Do góry